Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztetek, amikor kiderült, hogy szeretők voltatok egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Lassan 1 hónapja kiderült, hogy a tudtomon kívül szerető voltam és rettenetesen érzem magam és szégyenlem magam. Elítélem a megcsalást, ezt a pasi is tudta.2022. jún. 19. 09:18
21/27 anonim válasza:
19es vagyok, nem az én szégyenem volt és nem is a tiéd! Ne legyen bűntudatod, mert nem vertél át senkit.
22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nagyon kedves vagy. :)
2022. jún. 19. 11:33
23/27 anonim válasza:
Ugyanez történt velem is. Utólag tudtam meg... Aztán én is így játtam vele mint az előttem lévő, az ilyen nem változik, ki is léptem gyorsan(a pasi nemtudta h tudom h mellettem is keredett valakit) .
24/27 A kérdező kommentje:
Borzasztó. :( Sajnálom, hogy ti is így jártatok.
2022. jún. 19. 11:42
25/27 anonim válasza:
Én így éltem 1 évig. Nem is tudtam róla hogy a pasimnak felesége és 4 gyereke is van. Úgy derült ki hogy a lánya hívott fel és mondta hogy haggyam békén az apját és hogy ne válasszam szép a szüleit. Nos én akkor nagyon össze törtem. Sejtésem se volt semmiről. Engem nagyon megviselt. én nagyon elitélem a megcsalást. És hazugságban éltem 1 éven keresztül. A pasi azóta elvált. És urja megházasodot.
26/27 anonim válasza:
Jajj ti szegények ;)
#12 nagyon adom a haverod :D ezek szerint nem csak én csinálom így
27/27 anonim válasza:
Ezek szerint te is szemellenzőt hordasz.
Nős pasi, 4 gyerekkel.
Hogy lehet azt eltitkolni? Nem voltak jelek egy éven keresztül, hogy nem szingli? Vagy aludtál nála abban az egy évben? Elmentetek nyaralni, kirándulni közösen?
Ugyan már. Lehet hogy nem vetted észre hogy nős, de azért mert nem akartad észrevenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!