Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt ilyen kapcsolatod ahol mást éreztetek?
Nem a szeretet kapcsán hanem a kapcsolatotokat illetően például:
te azt erzed ebbe a kapcsolatba jöhet egy szintlépés, míg a párod nem érzi/ és nem érti miért gondolod ezt,mert te meg úgy érzed nem megfelelő az egész h szintet lépjetek..( Nem azért mert alapból te nem akarod sohasem)
Nekem olyan szokott, hogy a szintlépéssel a pasi bizonyit(ana),hogy engem komolyan vesz.
Amit rendszerint nem tesznek meg. (Nem sürgős nekik osszekoltozni sem, eljegyzés sincs tervben)
Es addig ugy vagyok a kapcsolatokban, hogy éljek a mának elvezzem amig szeret, probáljam megélni amig lehet, mert ebbol is szakitas lesz, ugy nez ki legalább addig lehessek akkor boldog.
En nem akarok olyan mellett elköteleződni, aki mellettem nem akar. Szoval próbálok igy élni hogy nem akarok szintet lépni olyannal, aki velem nem akar szintet lépni.
*Ja mindis alapelvem volt az is hogy kizarolag akkor fogok szülni is, ha a pasi hozza majd fel a témát es ő akarja.
Ezt a végsőkig is tartom.
Soha egy férfit sem akarok en motiválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!