Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit éreztetek, amikor kiderült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreztetek, amikor kiderült, hogy szeretők voltatok egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Lassan 1 hónapja kiderült, hogy a tudtomon kívül szerető voltam és rettenetesen érzem magam és szégyenlem magam. Elítélem a megcsalást, ezt a pasi is tudta.

2022. jún. 19. 09:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
31%

A foglaltaknak másodrangu a szex is meg a nő is. Vegtelen turelmuk is van ha kell évekig is elvan ugy kapcsolatot tartva hogy csak talon a 3.

Aki egyedulállo sokkal jobban nyomul hajt bizonyit akar hivogat.

Teljesen más érzést keltenek.

2022. jún. 19. 10:03
 12/27 anonim ***** válasza:
8%

Férfiként kérdem.

- Ha megéheztél, és bekapnál egy kis sült kolbit, akkor megveszed az egész malacot, vagy csak az adagnyi kolbászt?

- Lehet veled a pasi őszinte? ÉN, mindig hordom a gyűrűt, pedig nincs nejem. 10-ből 9 nő még a köszönésemet sem fogadja.

Ellenben nős haverom. Gyűrű a zsebbe, gyerekülés a csomagtartóba, és csajozik. Sikerrel.

Szóval sajnos nektek hazudni kell.

2022. jún. 19. 10:06
 13/27 A kérdező kommentje:
Köszi. Ment mindenkinek a zöld.
2022. jún. 19. 10:06
 14/27 A kérdező kommentje:
Kell? Nem kell. Az őszinteséget tudtam volna értékelni. Nem találkozok vele, ha tudok erről. Tudom, hogy ezért hazudott, de akkor is.
2022. jún. 19. 10:09
 15/27 anonim ***** válasza:
7%

14.-re.

De attól, hogy van valakije, miért ne találkozhatnátok? Vagy komolyan azt hiszed, hogy ha nem lenne senkije, akkor elvenne?

2022. jún. 19. 10:10
 16/27 A kérdező kommentje:
Mondjuk, mert ne csalja meg a barátnőjét. Nem kértem, hogy elvegyen. Csak legyen velem őszinte.
2022. jún. 19. 10:12
 17/27 anonim ***** válasza:
94%

Aki eleve átver egy nőt mert csalja az miert lenne a masikhoz korrekt. Logika sincs benne.

Aki aljas az aljas.

2022. jún. 19. 10:37
 18/27 anonim ***** válasza:
91%
Szeeintem igazad van kérdező, renélem kirúgtad a pasit. Én még a barátnőjének is szolnék.
2022. jún. 19. 10:45
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Hányingert. Még nem történt nagyon semmi, csak randizgattunk amikor kiderült, de ilyen gyorsan én még nem undorodtam meg embertől, mint akkor. Többet látni sem akartam, így is lett.
2022. jún. 19. 11:08
 20/27 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld. Utolsó, nagyon sajnálom. Nekem is hányingerem van...
2022. jún. 19. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!