Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit éreztetek a lány iránt akit eljegyeztetek? Miért volt más mint a többi, akivel csak együtt voltatok? Mi volt az oka, hogy eljegyeztétek?
Az előző nőimmel csak lazulni akartam, szexet, utazni, szórakozni, stb, erre a célra tökéletesen meg is feleltek.
Amikor megismertem a mostani feleségemet, azonnal tudtam hogy azt akarom, hogy ő legyen a gyerekeim anyja. Úgy is közelítettem hozzá, három hónap múlva megkértem a kezét, 9 éve vagyunk házasok.
Ott rontottak el eloszor a nok: hogy mindenfele eljegyzes nelkul komolytalan kapcsolatban..befekudtek a ferfiak ala. Mit vartak? Testuk lelkuk mindenuk odaadtak..
Es a ferfiak is jol tudjak: akarhol vannak nok akik mindennemu elkotelezodes nelkul is lefekszenek veluk. Innentol kezdodott az:
Eljegyzes mar szinte soha nem kottetik ugy hogy a no elotte nem fekudt le a parjaval..
Tehat CSAK az a ferfi teszi fel a nagy kerdest aki mint irjatok fiuk..a nok LELKET is szereti dee ott a nagy de :D amig nem probaltatok fel egesz biztos nem mentek az ekszerboltba.
Radin kiderulne hogy amig nem komoly..tehat nem koltoztok ossze nincs eljegyzes hazassag addig a draga holgy akit amugy nagyon kedveltek addig nem fog szexelni, hat merek eskudni egyikotok se kerne meg a kezet. :D
A szolo nekem se savanyu: mivel en egy menyasszony vagyok! Es jol latom hogy igy megy.
Szamos not ismerek koztuk szinten jegyest vagy aki hazas asszony :D es mondom: olyan aki nem szexelt a hazassag elott olyaaaaan mar nincseeeeen !!!
:D mar nincs ilyen.
Es itt lett el******va az egesz!
Mert a konnyu egyejszakas ribit a jo esetben szingli ferfiak amugy is megkapjak.
Ebbol azt akartam kihozni hogy megis...miert van az ha egy not amugy imadtok imadjatok a lelket okos josagos szep nonek tartjatok azt a not akit, akkor miert gaz es miert baromira taszito nektek:
HA nem akar addig szexelni amig nem mutatjatok ki egy hazassagkotessel hogy nem csak egy parszor felajarjatok probalni..majd kuka.?!
Miert gaz es miert NINCS mar olyan hazassagkotes ahol elotte a nem fekudtek le??
Igen irtam menyasszony vagyok. De biztos nezett volna nagyot a parom sot ha Ti lennetek a parom akkor Ti neznetek nagyot..h mi az h nem szexel valaki addig mig el nem veszitek.
Eeeeeees itt lett elrontva.
Es miert nem eleg addig nektek a no latvanya a csodalatos nevetese csinos ruhaja haja es a tartalmas pentek esti: Beszelgetes ! ??? Miert kell addig is tobb es minden..abbol a nobol.
JA megmondom: mert nem biztos egy ideig nektek hogy o a nagy o :D akkor miert vinned a haloszobadba?
Hoogy meghuzd. Utana eldobd.
Es van no akinek ennyi eleg. Aki ennyit er..
Es addig lesz ferfi. Aki ezt kihasznalja.
Tehat: nem mondhattam en se azt...mert senki se tesz ilyet. Mert hulyenek nezik.. prudnek nezik..megkerdezik normalis vagyok e??
Hurra :D es ilyesmik elott testileg es lelkileg adtam at magam.
Majd en vartam mint a tobbi no varva a csodat ami regen ALAP volt.
Es eljott a nap :D
Es megkerte a kezem!
Es van aki odaadja a testet lelket. Eldobjak...nem kerik meg.
Hol elunk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!