Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz házasságban lévő nők ti ismerkedtek titokban?
Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 08:32
11/15 anonim válasza:
Úgy, mint az 5-ös. Fiatalon házasodtan és még fiatal vagyok, de néha gyötrő ez az állapot. Jó lenne másokkal beszélni, akik hadonló helyzetben vannak. Igaz Férfi vagyok
12/15 anonim válasza:
Ugyan házasságban nem voltam, de elhidegült, hónapok óta rossz együttélős, hosszú távú párkapcsolatban igen. Nem ismerkedtem, pedig volt, akinél úgy éreztem, hogy érdeklődne, és szimpatikus, vonzó is volt az illető, de direkt távol tartottam magam tőle. Nekem a párkapcsolat szentség.
13/15 anonim válasza:
Volt egy eset hogy beleestem valakibe és megcsaltam. lelkiismeretfurdslasom lett, próbáltam otthon jopofit vágni. Nálunk a pénz megvan , csak nem beszél a férjem semmit. Hétvégén is dolgozik. Most próbálom magam ravrnni hogy a kényelmes lét ellenére mondjam neki hogx költöztünk külön mert én már ismerkednék hogy valami örömöm legyen az életben. Még egyszer nem szeretném megcsalni. Szerencsére az nm derült ki. Kicsit kevesebb pénzből lennék el de nem kell a hid alá mennem nem ő tart el
14/15 anonim válasza:
Nem vagyok házas, csak simán pasim van, de nem olyan jó a kapcsolatunk, úgyhogy rendszeresen félrelépek.
15/15 anonim válasza:
A párom azt hiszi nem rossz a házasságunk pedig nagyon az, órák hosszát nézi a videókat este, ha hozzá szólok jó hanem úgyis jó. Az én véleményem ritkán számít, mindig úgy éreztem semmibe vesz és lehet igaz is, én bármit mondtam soha nem volt jó. És igen ismerekedtem, január óta szeretőm van igaz csak 5-ször találkoztunk szexelni, egy hónapban egyszer beszélünk és ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!