Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszerre több férfival kavarok ribi vagyok?
Hosszú ideig voltam párkapcsolatban ahol sem érzelmileg sem testileg nem kaptam meg azt amit szeretem volna.
Három hónapja hogy szakítotunk de most derült ki több ismerősöm előtt.
Egy fiú barát is írt hogy csak baráti szex kell neki bevallom nagyon tetszik nekem
De közbe ott a főnököm akivel tegnap csókolóztam az irodában. Olyan intenzív volt.
Letolt amiért nem intéztem el egy asztalfoglalást amit a kollégám átvált tőlem mivel kapcsolata van ott.
Aztán vita közbe azt mondta nekem fogja be a száját
Erre azt mondtam nem fogom és indulatosan az asztalra támaszkodva néztem rá és ekkor történt meg
Ma még hívot hogy nem tudja kiverni a fejéből és randit kért.
Most mit tegyek most egy kapcsolatra nem állok készen de szexuálisan feszült vagyok.
Szerinted mit tegyél...?
Nem mintha a főnök kapcsolatot szeretne. Vagy a haverod.
Egy haver aki tetsik szexkapcsolattal, es egy penzes fonok kitudja mivel alapesetben szex de kitudja mi is lehet belole, van családja?
Papiron a fonok jobb party. De választanod kell melyiket akarod mindkettő mar a ribi/prosti szint.
Szabad vagy, Te döntöd el, hogy neked ez belefér-e. Ha igen, akkor próbáld ki mind a kettővel és még akkor is dönthetsz, hogy csak az egyikkel folytatod a jövőben.
Szerintem pedig a főnök necces, mert ha egy idő után megunod, vagy nem akarod vele folytatni, akkor lehet zsarolni fog és ki is dobhat a munkahelyedről.
Ajajaj mennyi álszent emberke van itt kéremszépen. :D
Pont erről szól a szingliség, szóval nyugodtan szexelj velük ha szeretnél és szard le ki mit gondol.
Nálam hetente váltották a kilincset a nők és hidd el, nagyon kellett!
Férfi, nő, kiskutya, tökmindegy, élj!
Addig kell élni amíg nem vagy férjnél, stb.
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!