Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki bosszúval reagált a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki bosszúval reagált a megcsalásra,meddig jutottatok el?

Figyelt kérdés

Vissza is csaltátok a párotokat vagy a lelkiismeret miatt megálltatok egy szintnél?

Tudom,hogy az lenne a normális reakció,hogy dobjuk a másikat,de most olyan szituációkra értem,ahol pl a megcsalott fél függ a másiktól vagy valami miatt mégis marad a kapcsolatban.

2022. máj. 31. 14:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem csaltam vissza. nem azt mondom, hogy nem fordult meg a fejemben, de nem tettem ez irányba lépéseket.
2022. máj. 31. 17:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán ismerek olyan embert, aki "nem függ a másiktól". Magamat is beleértve természetesen. (Nők) szoktak anyagi függésre hivatkozni, ezt én nem ismerem el, hogy létezik, legalábbis ilyen számban, mint ahogy hallom...ez inkább arról szól, hogy nem akarják egyedül fenntartani az életüket. Az, hogy érzelemfüggők, szerelemfüggők, szeretetfüggők, társfüggők az emberek, azt sokkal inkább elhiszem, elfogadom, sőt természetesnek tartom. Hány ember él nem kielégítő kapcsolatban? És hány lép ki belőle? =függés
2022. máj. 31. 20:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes. Pont az a jó, hogy te tiszta maradsz és így fölényben. Ha visszacsalod, nincs mit a szemére vetned. Egyébként én kiraktam, elváltunk, utána lett új párom. Ez volt a "bosszú", hogy nélküle is erős vagyok és boldog is tudok lenni. Azóta is meg van sértődve.
2022. máj. 31. 20:52
 14/14 anonim ***** válasza:

És hány ilyen van még a világban! Hány olyan pár, akik látszólag rendben vannak, de a szőnyeg alatt ilyen mocskokat rejtegetnek - amíg az egyik fél ki nem szúrja. És miért? A biztonságért? A kényelemért? A megszokásért? Az anyagiak miatt? Ha már eszmei értékekhez nem tudunk ragaszkodni, akkor jönnek a materiális javak?

Ennyit ér a lelkünk tisztasága, az adott szó, a szeretet? Inkább élünk a langyos vízben, hazugan, ahelyett, hogy felvállaljuk az érzelmeinket? Nem attól lennénk elvileg felnőtt emberek, hogy felelősséget tudunk vállalni az érzéseinkért?

2022. jún. 1. 12:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!