Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap megcsalt a csajom, mikor fog enyhülni az undor felé?
Kicsit hihetetlen a sztori, de igaz. Kb 8 hónapja vagyunk együtt. Ő mindig az ilye hardcore b@szást szereti, én meg inkább a bdsm alazást. Azért jól elvoltunk. Előre szólt, hogy találkozni fog valakivel. nem gáz ha dugnak?Már beszélgettünk róla, hogy mással megélni az extra vágyakat, így mondtam hogy nem gáz. Még régebben fektettünk le szabályokat erre, csak a szexuális fetisek megélésére van ez az opció. Azt kérte ha én csinálom, semmi csók vagy bújás. Gondoltam ez alap.
Másnap reggel kérdeztem milyen volt, ahh iszonyatjó, áradozás minden, "csak picit furi volt, hogy nem veled aludtam". Aztán kiderült, hogy összebújva aludtak és csókolóztak is állandóan. Reggelit csinált neki. majd végül elkisérte a csajomat a munkahelyére és ott SZÁJRAPUSZIVAL köszönt el tőle. Ezen én úgy kiakadtam, hogy azt hittem felképelem ott menten. De gondolta, hogy picit sok, csak egy pillanat volt blablabla, de nekem a gyomrom kifordult, eléggé megundorodtam igy tőle.
Szerintem a csók nem a szex része, hanem az intimitás része. Nem fogom tudni elmagyrázni, de nálam a szex nagyrészt nem érzelmeken nyugszik, hanem vágyakon. Ezt szeretném megdugni, azt szeretném leszopatni. Mikor nem vagyok a partneremmel sokat álmodozok róla, mit fogok vele csinálni és, hogyan. Idegenekkel is tudok "szexuális" élvezeteket megélni, ha adják a fétiseim. De tény és ebben igazad van, hogy ezt érzelmekkel sokkal jobb.
#19 amúgy ez durva, mert bár én nem tudom irányítani az érzelmeim, de nem szoktam hagyni, hogy pl haragból döntsek el valamit.
A csók és a szex között semmi lényeges különbség nincs.
Mindkettő fizikai, és izgatásra szolgál, nedveket cserél a két fél.
A csók kihagyása nem véd meg attól, hogy a barátnőd ne kezdjen el vonzódni a pasihoz.
19, én vagyok a 18
“Az ember képes irányítani kibe szeret bele, és a hormonháztartását is képes irányítani, bár azt sokkkkkal kevésbé, és nehezebben lehet kompletten.”
- no offer se, de szerintem akkor te még nem voltál igazán szerelmes.. nekem meg az a nyilvánvaló, hogy nem tudod sajnos a szerelmet irányítani: főleg azt nem, konkrétan kibe szeress bele. Abban egyet értünk, hogy pszichológia oldaláról nézve ha szerelmes akarsz lenni, akkor nagy eséllyel az is leszel
Én ezt úgy mondom, hogy nem vagyok szerelmes típus, és hidd el, 10 év után mikor mégis képes volt valaki, ráadásul első hallásra/látásra ezt előhozni bennem, én úgy éltem meg, aki már letett arról, hogy valaha is képes szerelmes lenni.. Azt az élményt kívánom mindnekinek, hogy élje át egyszer az életében.. :) ez egy több éves történt, és rejtély hogy miért az a valaki ébresztette fel bennem, és más miert nem. De nem akartam ilyen erős érzelmeket táplálni iránta, plane nem évekig.. és belül tudom hogy ami napig ott van közöttünk ez a dolog.. valami megmagyarázhatatlan..
Mivel nem voltam szerelmes típus, ha ne elem át ezt az egyet, akkor mai napig értetlenkednék itt a gyiken, hoyg képesek annyit szenvedni emberek a szerelemtől.. mert valóban nem értettem. Addig a pontig. Ezt át kell élni.
Vonzalmak voltak, de a fenti élmény, olyan intenzív és obszesszív, fu évekig kifordított az életemből. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy szerelem és szerelem között is van különbség, azóta mióta az a bizonyos feltepett bennem pár éve valamit, viszont én is érzem azt, ki-be lennék képes beleszeretni.. mert már felismerem.
De erről nem én döntök. Ahogy arról sem hogy kihez vonzódsz.
Ha te azt állítod te kontrollálod, szerintem azok inkább fellángolások max.: azok a rövid, intenzív, de hamar múló érzések, amik erős vonzalommal járnak. Ilyen van nekem is: vonzalmak is, fellángolás is jelenleg. Ezeket hamar elfelejtem én is, és valóban tudom kontrollálni. Azt a Fentit viszont nem…
21
Értem amit mondasz… nekem a csók is vágykeltő nőként a szexben/szexhez, mint neked az oral stb férfiként. Meg nagyon sokunknak. Anélkül nekem a szex nem is lenne ugyanolyan.
Nem vagyunk egyformák, végülis a kiakadasod ilyen téren értem, ha ezt a szabályt tisztán lefektettétek előtte. Ezt nektek kell megbeszélnetek. Tőle kérdezd meg, ha tudta, mégis miért lepte át a határt amit meghúztatok.
Megérdemelted! Szájrapuszi zavart? Hidd el volt ott minden:spermanyelés,seggből szájba stb.
Amiben biztos lehetsz hogy folyt.köv. csak arról már nem lesz élménybeszámoló.
A csajod tegnap kivégzett téged mint férfit, mint párt a beleegyezéseddel ráadásul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!