Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap megcsalt a csajom, mikor fog enyhülni az undor felé?
Kicsit hihetetlen a sztori, de igaz. Kb 8 hónapja vagyunk együtt. Ő mindig az ilye hardcore b@szást szereti, én meg inkább a bdsm alazást. Azért jól elvoltunk. Előre szólt, hogy találkozni fog valakivel. nem gáz ha dugnak?Már beszélgettünk róla, hogy mással megélni az extra vágyakat, így mondtam hogy nem gáz. Még régebben fektettünk le szabályokat erre, csak a szexuális fetisek megélésére van ez az opció. Azt kérte ha én csinálom, semmi csók vagy bújás. Gondoltam ez alap.
Másnap reggel kérdeztem milyen volt, ahh iszonyatjó, áradozás minden, "csak picit furi volt, hogy nem veled aludtam". Aztán kiderült, hogy összebújva aludtak és csókolóztak is állandóan. Reggelit csinált neki. majd végül elkisérte a csajomat a munkahelyére és ott SZÁJRAPUSZIVAL köszönt el tőle. Ezen én úgy kiakadtam, hogy azt hittem felképelem ott menten. De gondolta, hogy picit sok, csak egy pillanat volt blablabla, de nekem a gyomrom kifordult, eléggé megundorodtam igy tőle.
Igen, a spermáját lenyelte, másnap veled csokolozik az nem gond.
Szájrapuszi az igen.
Atyaeg, mik vannak, ezt már tényleg kezdem túlzásnak érezni.
Csók és orál nélkül csak úgy hopp.. bele tegye a nőbe.
Hagyd ezt az egészet a francba, ahogy írták, nem való neked és ez nem is baj.
Ez egy elég brutális megcsalás. Ennek semmmmi köze a szexuális fétisek kiéléséhez. Ez az ember neki, nem csak egy szexualis megéléshez szükséges személyiség és test, hanem egy érzelmi kapcsolódáshoz alkalmas, sőt vágyott személyiség.
Bár én poliamór vagyok, és arra bíztatlak titeket nyissatok efelé, de jelenleg tiszta volt neki, hogy nincs érzelem úgy, max szimpátia, és idegenek felé érződő szeretet, de ők csókolóztak, bújtak, együtt aludtak(wtf?? Miért???), és utána szextől abszolút független dolgokat csináltak, kaja, elkísérés, szájrapuszi elköszönésnél...
No good...
De ismétlem, próbáljatok nyitni a poliamória felé, vagy legalább afelé, hogy a pillanatniy érzelmeket, ugyanúgy élhessétek meg, csak szerelem és vagy kapcsolat ne legyen belőle.
Te am sokkal sokkkkal fontisabb vagy neki, mint akármelyik fiú lehetne. Szóval bár rajtad múlik, a te undorod mikor múlik el, nekem elsőre nagyon sokáig, másodjára nagyon rövid ideig tartott, utána meg már közöltem a partnereimmel, hogy mehet amerre ált szexuálisan is és érzelmileg is, én csak örülök annak ha neki jó, és megél, és én ezektől függetlenül szeretem, és büszkén maradok velük kapcsoaltba.., de hogy neked...
Beszéljetek sokat. Rengeteget segítene ha megértenéd, hogy mi is volt ez benne. Nekem kicsit olyan, mintha azt éreznéd, hogy ő durván szerelem felé ment, és csodálja a fiút, vagy érzelmileg kevés vagy neki, vagy nem szeret, nem tisztel téged, pedig ezer százalékra mondom, hogy semmmmmi ilyesmi nincsen. Egyszerűen csak túl ment a szexualitás keretén, mert a fiúnak alkalmas volt rá a személyisége.
Talán neked is lesz majd ilyen, és bár vissza fognád magad, de őszinte szívvel nem ezt akarnád, mert az érzélmi megélés is jó, még ha semmi nagy lágyság, sincs benne, szerelem pedig abszolút nincs. Neki te vagy az első, sőt egyetlen. Szerintem meditálj ezen és ismétlem, beszéljetek nagyon sokat róla.
És próbáljatok meg még nyitottabbak lenni.
Tapasztalatból mondom, kevés gyönyörűbb dolog van annál, amikor a szerelmed áradozik neked egy másik szerelméről... :)))
Egyszerűen csodálatos.., csak az érződik, hogy milyen gyönyörű ő, az a másik, és amit megélnek... :))))
" Szerintem azért zavar a csók és a bújás, mert azok érzelmi alapon nyugszanak. A szex meg csak puszta kielégülés, testi vágyak megélése."
Ez csak saját véleméyn: értem, hogy ez a mondás a mai kor nagy duvathulláma, ez az ideológia, msizerint szabadon lehet összevissza dugni, és menő, hogy a teória szerint TOTÁLISAN szét lehet választani a szexuális vágyat az érzelmi vetülettől..
De az a helyzet, hogy én úgy látom, hogy ez qrvára nincs így. Nagyon szép elképzelés, de alapvetően a szex közben felszabaduló hormonok, amik többet között az intimitásért, kötődésért is felelősek, ugyanúgy felszabdulnak. Ez biokémia, ez speciel nem az én véleményem.
Értem, hogy menő manapság a másikat élő szexbabának meg vibrátornak használni, de véleményem szerint sosem fogja az ember tudni TELJESEN szétválasztani és lecsatlakoztatni az érzelmeit. És most nem azt mondom, hogy ha szexelsz vkivel, akkor beleszeretsz, de bizony meg van az esélye ennek is, hogy ez előfordul. Mivel hormonokról beszélünk.
A többire megjegyzés, hogy nekem speciel a csók a szex része: lehet amolyan előjáték, amitől izzik, vagy még nagyobb vágyat kelt a másik. Én pl ezt sem tudnám lecsatlakoztatni, nyilván akivel szexelni akarok, azt meg is akarom csókolni.
Mondjuk én nem eleve nem hiszek ebben, hogy csak ez vagy csak az mehet, de ez már nem, csak sze, de érzelem nem. - Mintha tudná az ember iránítnai az érzelmeit, vagy a hormonjait, vagy hogy kibe mikor szeret bele. :D
Sorry, hogy hosszú lett, de számomra az alaptézis is ostobaság.
18#, én vagyok 16#os.
A kérdezőre reagálva írtam, amit tőlem másoltál.
Én nem azt mondtam, hogy ez így van. 100%osan egyet értünk te és én, hogy nem lehet szétválasztani, bár az okaink eltérnek kicsit.
Én azt mondtam, arra utaltam, hogy a kérdezőnél mi a helyzet. És minden a személyiség..., azért is akarunk mással szexelni, mert az ő személyiségében olyan fétis, olyan közös megélési lehetőség van, amit mi meg akarunk vele teremteni. Szóval az egész.., személyiség, érzelem, vágy, és minden, ami nem fizikai dolog.
Az ember képes irányítani kibe szeret bele, és a hormonháztartását is képes irányítani, bár azt sokkkkkal kevésbé, és nehezebben lehet kompletten.
Én kamasz korom óta tudom irányítani az érzelmeimet, és azt is, hogy kibe szeressek bele. Ez kb alap. Én mielőtt olvastam a kommented, azt hittem, köztudott, hogy az emberek tudják irnyítani az érzelmeiket..., hisz ők.., mi vagyunk a tudat..., a végső döntőbíró. 😃😃 az a valami, ami miiiindent, teljesen meghatároz elméje teljességének, tudatosan irányítja azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!