Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap megcsalt a csajom, mikor fog enyhülni az undor felé?
Kicsit hihetetlen a sztori, de igaz. Kb 8 hónapja vagyunk együtt. Ő mindig az ilye hardcore b@szást szereti, én meg inkább a bdsm alazást. Azért jól elvoltunk. Előre szólt, hogy találkozni fog valakivel. nem gáz ha dugnak?Már beszélgettünk róla, hogy mással megélni az extra vágyakat, így mondtam hogy nem gáz. Még régebben fektettünk le szabályokat erre, csak a szexuális fetisek megélésére van ez az opció. Azt kérte ha én csinálom, semmi csók vagy bújás. Gondoltam ez alap.
Másnap reggel kérdeztem milyen volt, ahh iszonyatjó, áradozás minden, "csak picit furi volt, hogy nem veled aludtam". Aztán kiderült, hogy összebújva aludtak és csókolóztak is állandóan. Reggelit csinált neki. majd végül elkisérte a csajomat a munkahelyére és ott SZÁJRAPUSZIVAL köszönt el tőle. Ezen én úgy kiakadtam, hogy azt hittem felképelem ott menten. De gondolta, hogy picit sok, csak egy pillanat volt blablabla, de nekem a gyomrom kifordult, eléggé megundorodtam igy tőle.
Ez most ugye nem komoly?
Megengedted neki, hogy más pasi belemártogassa a farkát, és a csókon vagy kiakadva...?
Számomra is felfoghatatlan, hogy a szex oké, a csók viszont nem.
Mikor fog enyhülni az undor? Lehet, hogy soha, valószínűleg neked nem való nyitott kapcsolat.
Magától ez nem fog elmúlni.
Le kell varnod a csaj anyját. Csak akkor fog elmúlni ez a lelki teher
Mert ha megengedted, hogy mással dugjon, szerinted nem fogja megcsókólni? :D
Ahhoz, hogy mással dugjon kell a vonzalom is, szóval lesz csók is. Naív vagy. :D
Te elmebetegek vagytok :D
Komoly szinten kivan égve a lelketek, javaslok egy pszichhologust! :D
aki hülye játékokat játszik, ilyen nyeremékyenet kap...
az a srác legalább tudta, hogy a csaj nem szingli? Leírás alapján esélyes, hogy őt is átvertétek
#7 köszönöm. Kezdtem megijedni, hogy baj van velem.
Többieknek. Szerintem azért zavar a csók és a bújás, mert azok érzelmi alapon nyugszanak. A szex meg csak puszta kielégülés, testi vágyak megélése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!