Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalás esetén milyen mértékben felelős a harmadik fél? Aki tudja, hogy az illetőnek férje/felesége van, mégis belemegy?
Ha ràmennek nem az ő hibája
Ha elcsabul az már viszont igen
Ismertem olyan aki azért kavart egy házas emberrel mert "biztos csalja az a qrva felesége"
Vége lett a románcnak a srác visszament a feleségéhez.
Őszintén mondom, hogy én ezt soha nem értettem.
Mi a frankért okoknak a harmadikat? Teljesen mindegy nekem a 3. Fél, mivel a párommal vagyok kapcsolatban, neki kene hűséges lenni, nem a harmadikkal vagyok.
Ennyi erővel ne is nézzen rá senki, hátha a párosnak feláll a farka és elindul a lavina? Tényleg, mitől számítod ezt a dolgot? Csak mert jó pár kollégámmal mosolyogtunk egymásra naponta, és többnek be is jön a nő, miből gondolod, hogy az aktív, tényleges első lépést nem a párod teszi meg?
Érted ugye miért a 3. a legkevésbé érdekes ebben a történetben. A párod sem “beleesik” álló farokkal valakibe random, hanem ahhoz dolgok és cselekvések összehangolt folyamat történik a megcsalásig. Barmikor visszalephetne, vagy tarthatna a távolságot, kizárhatná, stb.
Szvsz: ha valakit vinni lehet, azt vigyek is, ez a véleményem.
N
Miert van az, hogyha a harmadik fel egy no, akkor el van hordva mindenfele krvanak es aljas lotyonak aki csak egy uritotartaly, mig ha ferfi az illeto, akkor ot valahogy elfelejtik szidni? Abban az esetben epp a kapcsolatban elo not szidjak (hozzateszem, teljesen jogosan) de egy csalfa ferj-szingli no felallasban valahogy mindig a szeretot szedik szet, erdekes.
Mindig oda lyukadunk ki, akarmelyik szereplo is a tortenetben, a legnagyobb hibas akkor is a nonemu alany lesz.
Felelőssége akár lehet is, de hibásnak nem hibás.
Lehet olyan szitu, hogy a házas fél ellen tudna állni, ha a harmadik csábítással nem segítene rá. Ennyiben lehet felelőssége esetenként.
De hibásnak akkor is a házas fél a hibás.
16
Senki nem beszélt arról, hogy a megcsalás férfi privilégium. Te csak azt szeretnéd, ha ez így lenne. Aki félrelép, nemtől függetlenül egy görény.
Semilyen mértékben!
Ha nem ő lesz a harmadik a háromszögben, akkor egy mási ember, akkor meg miért hagyná ki?
A harmadik fél, csak eszköz a megcsalásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!