Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintettek hogy szakítsak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek hogy szakítsak a szeretömel ?

Figyelt kérdés

De nem szeretném megbántani.

Mostmár úgy érzem hogy nem megy tovább mind a kettönkknek van párja

2022. máj. 15. 11:30
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
20-as nem vagyok érthetetlen, csak szeretem és nem szeretném megbántani csak azt szeretném hogy értse meg hogy nem szeretnék a szeretöje lenni mert nekem nem megy mert megszerettem túlságosan de azt szeretném hogy engem feletsen el és legyen a barátnöjével boldog ,és nem vitatkozni haragba lenni vele . Vagy ez hülyeség amit szeretnék ?
2022. máj. 16. 11:40
 22/33 anonim ***** válasza:
57%
Egy idővel mindenki ráun a másikra. Nálatok ez hogy nem következett még be?
2022. máj. 16. 11:54
 23/33 A kérdező kommentje:
Ezt mik se értsük mert csak egyre jobb együtt és nem csak a szexre értem hanem amikor össze bujunk beszélgetünk meg csókol simogat és azt mondta hogy neki így teljes az élete hogy amiket ki váltunk egymásból amikor együtt vagyunk
2022. máj. 16. 12:05
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

23-as Gondolom te szingli vagy, és még sosem szakítottál, ha egyáltalán volt ezelőtt kapcsolatod.

A szakítás feszültséggel jár, még akkor is, ha mindkét ember belátja, hogy ők nem tudnak párként létezni. Azt írtad, hogy te nem tudsz vele párkapcsolatot elképzelni a kora és a gyerekek miatt, ő viszont nem szeret téged, csak jól érzi magát veled. Az ágyban kimondott nagy szavak semmit nem jelentenek. Ha olyan rossz lenne otthon, akkor már rég elköltözött, és új életet kezdett volna.

Egyszerűen kihasználja a naívitásod, odaadásod, hogy veled töltekezzen. Ezzel pedig elveszi a lehetőségét annak, hogy találj valakit, akivel a te életed teljes lehet.

2022. máj. 16. 12:27
 25/33 A kérdező kommentje:
24-es nem vagyok szingli van párom!
2022. máj. 16. 13:21
 26/33 A kérdező kommentje:
24es azt eltaláltad hogy még nem szakítottam soha mert csak a párom volt meg a szeretöm más kapcsolataim nem volt!
2022. máj. 16. 13:23
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondta hogy neki így teljes az élete hogy amiket ki váltunk egymásból amikor együtt vagyunk"

Már bocs, de férfi szemmel ez elég gáz beetetős szöveg. Sajnos sok csajnál működik. Annyira akarna, akkor rég vált volna, a korából adódóan a gyerekek úgyis lassan kirepülne, ha pedig nem akkor meg jobb neki így, hogy van rá aki főzzön, nem kell gyerektartást fizetni. Egy idősebb nő (felesége) kiszámíthatóbb, mint egy fiatal (pl. te), de azért a friss p.nci sem rossz.

Komolyan hihetetlenek vagytok csajok, hogy sokszor ilyen szenny alakok kamu dumájukkal elérhetnek bármit nálatok. Csak a pncid kell neki, semmi más. Minden többi maszlag

2022. máj. 16. 17:29
 28/33 A kérdező kommentje:
27-es igazad van! én is így gondolom ezért is szeretném lezárni vele nyilván mi komolyan nem lehetünk együtt nem is szeretnék mert nem hiszem a szavának pedig azt mondja hogy kötődik hozzám meg függőm nem tudja tulteni rajtam magát
2022. máj. 16. 17:54
 29/33 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó vagyok. Lassan jön vagy már el is jött neki a kapuzárás! Örül neki, hogy valaki szóba áll vele a korosztalyodból!

Előtted viszont még sok jó év áll! Ne vesztegesd ilyenekre!

2022. máj. 16. 17:57
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Te hogy tudsz hazamenni, és lefeküdni a pároddal, miután vele voltál az nem okoz gondot, az ő érzései neked semmit nem számítanak? Miért vagy vele együtt, ha nem őt szereted?
2022. máj. 16. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!