Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek hogy szakítsak a szeretömel ?
Figyelt kérdés
De nem szeretném megbántani.
Mostmár úgy érzem hogy nem megy tovább mind a kettönkknek van párja
2022. máj. 15. 11:30
11/33 A kérdező kommentje:
*ösztön
2022. máj. 15. 14:33
12/33 anonim válasza:
És nem megoldás kilépni mindkettőtöknek a mostani kapcsolatotokból? Mi az ami miatt nem lehetséges? Gyerekek, kölcsön, vagyon? Vagy a párjaitokat is szeretitek és féltek, hogy őket is megbántjátok?
13/33 A kérdező kommentje:
Nem tudnám elképzelni vele az életemet szeretem de a korkülönbség miatt nem lett komolyabb a kapcsolatunk meg a gyerekek miatt!
2022. máj. 15. 17:27
14/33 A kérdező kommentje:
27N
48F
2022. máj. 15. 17:31
15/33 anonim válasza:
Tali elott mond le. Ne valaszolj....ne nezd meg az uzenetet. Ha nem tudod leepiteni, nem is akarod.
16/33 A kérdező kommentje:
És azt érzem rajta hogy a párját szereti,szeret velem lenni jól érzi magát és ennyi és montam neki hogy ez nem mehet tovább már több éve van így és már nem megy
2022. máj. 15. 17:39
17/33 A kérdező kommentje:
15-ös szeretném lezárni vele de nem játszmákal, és utána beszélni vele nem vitatkozni hogy átba*tam a fejét stb nem szeretnék haragba lenni vele hanem csak normálisan lezárni
2022. máj. 15. 18:57
18/33 anonim válasza:
27 évesen már kellene annyira tartanod magad, hogy megtanulsz nemet mondani. Azért próbálkozik, mert hagyod, nyilván imponál neki egy 20 évvel fiatalabb nő rajongása, feldobod az unalmas életét, de hidd el nagyfiú, kibírja nélküled.
19/33 A kérdező kommentje:
18-as mért lenne unalmas az élete van barátnője 2gyereke. Én mindig próbáltam normálisan lezárni vele de nem lehet vele mert vagy csak egyik fülön be a másik ki vagy bunkó lesz amikor nemet mondok: ja és elkezdi hogy én nem szeretem ki használom érzelmileg meg csak Ö akarja hogy működjön ha rajtam múlik rég vége lett volna
2022. máj. 16. 07:25
20/33 anonim válasza:
19-es Hihetetlen, hogy ennyire értetlen vagy. A saját életed te irányítod, mindegy, hogy mit mond, érez, ha valakivel nem akarsz kapcsolatot, akkor befejezed.
Azt hiába várod szakításnál, hogy azt mondja drágám, ez csodálatos hír, alig vártam, hogy kimondd, legyél nagyon boldog, majd jókat dumcsizunk nosztalgiából, ha véletlenül összefutunk, de úgyis rossz veled a szex, anélkül eddig is meglettem volna, nem fogsz hiányozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!