Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az a férfi féltékeny akinek nincs önbizalma és ez tiszteletlen a párjával szemben hogy nem bízik benne?
Figyelt kérdés
2022. máj. 11. 21:57
3/8 anonim válasza:
Az a férfi féltékeny, aki amikor rájön, hogy a felesége egy utolsó ótvar r.banc.
4/8 anonim válasza:
Az önbizalmam életszakasztól függően változik. Féltékeny meg azért vagyok, mert csak negatív példát láttam. Nem láttam még a környezetemben olyat, aki hűséges vagy megbízható nő lett volna. Biztos van ilyen és remélem, hogy az aktuális barátnőm mindig épp kivétel, de elég kevés hozta ezt eddig össze.
5/8 anonim válasza:
Én 100%-ban megbíztam a páromban. Mehetett bárhová. Meg is csalt.
41f
6/8 anonim válasza:
A bizalomnak mi köze a párral szembeni tisztelethez?
7/8 anonim válasza:
Akkor leszek féltékeny, ha van okom. Ezt az okot a másik szokta biztosítani. Ha nincs rá okom, nem leszek.
8/8 anonim válasza:
Nem nem csak az, bárki lehet féltékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!