Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feministák szerint érdemes lenne betiltani az amerikai gangsta rap-et, az USA-ban, mert tiszteletlen a nőkkel szemben?
Nem hiszem, mivel a feketek elnyomottak igy szolidaritast vallalnak veluk.
A feministak akkor is kussolni szoktak, ha bevandorlok eroszakolnak meg noket.
Az eladó az NWA, amelyet a 80-as években a világ legveszelyesebb bandájának kialtottak ki. Ők kezdték el terjeszteni a gangsta rap-et. Ma már nem létezik a zenekar, de némelyikük sokra vitte, pl. Dr. Dre neve ma is sokaknak ismerős lehet.
Oké. Bár nem tudom, ez mit változtatna azon, amit írtam.
A bunkóknak jogában áll bunkónak lenni, amíg nem okoznak valakinek konkrét kárt, ártalmat ezzel.
Hát kérdés, mi az, hogy kárt okozni. Az MWA tagjai kifejezetten senkit nem buzdítottak erőszakra, viszont a zenéjüket egyesek károsnak ítélték, a korabeli rádiók nem játszották őket.
Meghallgattad a linkelt dalt? Ez alapján a szellemiség, ami árad belőle nem okozhat kárt?
Nem, szerintem azért kellene redukálni, mert ótvar.
Egy Hamptonban felnőtt lemezkiadó-tulaj gyereke ne rappeljen 22 évesen Bronx legsötétebb negyedeiről.
Nem bírtam végighallgatni, az elején fogtam a fejem, aztán inkább kinyomtam. Az hogy a rádió nem játszotta, szerintem természetes, a nyelvezetét figyelembe véve, témától függetlenül, nem gyerekfülnek való.
A véleményem nem változott.
A srácok Comptonból származnak, szóval azt énekelték el, amit arrafelé láttak. Compton a mai napig az USA egyik legveszelyesebb települése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!