Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feministák szerint érdemes lenne betiltani az amerikai gangsta rap-et, az USA-ban, mert tiszteletlen a nőkkel szemben?
2022. febr. 10. 14:55
11/19 A kérdező kommentje:
Jaa, az borzasztó. 😂 Amit meg Magyarországon nyomatnak az inkább bohóckodás. Csak majmolják az amerikaiat. Az olyat komolyan sem kell venni.
2022. febr. 10. 15:34
12/19 anonim válasza:
Én feminista vagyok a szó legklasszikusabb értelmében - nemtől függetlenül legyenek meg mindenkinek az alapvető emberi jogai és kész. De jobbat mondok, libsi feministaként teljesen lenézem és elítélem a manapság népszerű "cancel culture" jelenséget és a túlzott polkorrekt hozzáállást, hihetetlen rövid idő alatt estünk át a ló túloldalára.
13/19 anonim válasza:
"Nem hiszem, mivel a feketek elnyomottak igy szolidaritast vallalnak veluk"
Vagyis a vedett allat legeli a vedett novenyt :)
"Ma már nem létezik a zenekar"
Zenekar? Mondd, milyen hangszeren jatszanak ezek a derek joravalo zeneszek? :D
37F incel
14/19 anonim válasza:
Kb annyit érne mint ragtapaszt tenni egy lőtt sebre.
15/19 anonim válasza:
Már maga a rap,káros.Nem is zene.Miért kell a nyugatot majmolni?
16/19 anonim válasza:
Én feministaként szeretem a rapet. Mondjuk pont elég Z generációs vagyok ahhoz, hogy a linkelthez hasonló zenéket csak ironikusan tudjam értelmezni.
17/19 anonim válasza:
En is ironikusan ertelmezem majd, amikor az afrikai neger bevandorlok inzultaljak es fogdossak a feher csajokat.
Eljen a futobolond feminizmus.
18/19 anonim válasza:
Hát, engem eddig csak és kizárólag 100%-ban fehér európai férfiak inzultáltak és fogdostak, mégse akarom őket kompletten betiltani.
19/19 anonim válasza:
Ja, #17 épp elég agresszívak a magyar pasik is, úgyhogy kösz hogy aggódsz értem (ja nem, inkább élvezkedsz azon, hogy szerinted majd molesztálni fognak), de egyelőre fekete férfi nem bántott (mivel kb nincsenek is itthon feketék és nem is úgy néz ki, hogy lesznek. Ennek az országnak egyelőre a kivándorlás a problémája nem a bevándorlás), magyar meg igen. Ettől még a magyar férfiakat sem tartom összességében veszélyesnek. A megnyilvánulásod alapján például te is elég elcseszett lelkivilagú vagy, de ezt sem húzom rá minden férfira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!