Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a "csajom", "csaj" szó tiszteletlen a nőkre nézve?
Attól függ.
Egy barátnőm ha megkérdezi hogy mi van csajszi, az oké (de inkább ne tegye mert a hátamon feláll a szőr az ilyen kérdésektől meg magátólé a csajszi szótól is)
Viszont ha egy férfi úgy mutat be hogy "ő itt XY a csajom" na az az én szememben igenis tiszteletlenség. És nem a birtokosjelző miatt, hanem simán a csaj szó miatt. Vagy ha úgy beszél rólam hogy "a csajommal elmentünk ide-oda" Számomra a "csajom" az csak valami nő akit épp dug, de nem komoly a kapcsolat. Ha kapcsolatban vagyok valakivel igenis elvárom hogy minimum azt mondja: barátnőm, párom, partnerem, akármi. Nem kell átmenni nyáladzásba hogy cicabogaram, aranycsillagom stb, de azért ne csak egy csaj legyek már. Én se mondom azt hogy "pasim" egy komoly kapcsolatban, mert számomra ugyanolyan értelme van mint a "csajom" -nak, tehát komolytalan.
Igen!
Akár úgy, mint a negrid nagyrasszba tartozó embertársainknál a "fekete" kifejezés...
Nagyon alja. Olyan tré.
Iagazbol tinikorban okes a dolog
De felnott korban mar gaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!