Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a "csajom",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a "csajom", "csaj" szó tiszteletlen a nőkre nézve?

Figyelt kérdés
Én ezt férfiként kérdezem, érdekel a véleményetek, akár férfiak akár nők, de főleg nők, hogy ti mit gondoltok róla. Ráadásul a csajom szó nekem nagyon birtokló hangzású.

2019. nov. 15. 18:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Igen.
2019. nov. 15. 18:34
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Csájé
2019. nov. 15. 18:35
 3/17 anonim ***** válasza:
70%
Há de buksi
2019. nov. 15. 18:35
 4/17 anonim ***** válasza:
40%
De ha egyszer a TE csajod/barátnőd/feleséged/sunád/mufcid stb... a birtokos eset birtokló hangzású. Erre lett kiatalálva.
2019. nov. 15. 18:37
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem az, hogy tiszteletlen, mert anyukám is mondja nekem meg a húgomnak, hogy "na mi van csajok/csajszik", de egy férfitől más. Olyan alja. Mint a csávó. Azt is lehet semlegesen használni sztoriban, de ha egy nő a barátját csávómnak hívja, blő. Vagy a szexet kúrásnak hívni. Nekem ezek olyan alja szavak.
2019. nov. 15. 18:38
 6/17 A kérdező kommentje:
Attól hogy párkapcsolatban van valaki nem gondolom hogy a birtoka
2019. nov. 15. 18:40
 7/17 anonim ***** válasza:
28%
A szélsőséges feministákon kívül senki sem.
2019. nov. 15. 18:44
 8/17 anonim ***** válasza:
88%

Attól függ.

Egy barátnőm ha megkérdezi hogy mi van csajszi, az oké (de inkább ne tegye mert a hátamon feláll a szőr az ilyen kérdésektől meg magátólé a csajszi szótól is)

Viszont ha egy férfi úgy mutat be hogy "ő itt XY a csajom" na az az én szememben igenis tiszteletlenség. És nem a birtokosjelző miatt, hanem simán a csaj szó miatt. Vagy ha úgy beszél rólam hogy "a csajommal elmentünk ide-oda" Számomra a "csajom" az csak valami nő akit épp dug, de nem komoly a kapcsolat. Ha kapcsolatban vagyok valakivel igenis elvárom hogy minimum azt mondja: barátnőm, párom, partnerem, akármi. Nem kell átmenni nyáladzásba hogy cicabogaram, aranycsillagom stb, de azért ne csak egy csaj legyek már. Én se mondom azt hogy "pasim" egy komoly kapcsolatban, mert számomra ugyanolyan értelme van mint a "csajom" -nak, tehát komolytalan.

2019. nov. 15. 18:46
 9/17 anonim ***** válasza:
72%

Igen!

Akár úgy, mint a negrid nagyrasszba tartozó embertársainknál a "fekete" kifejezés...

Nagyon alja. Olyan tré.

2019. nov. 15. 18:49
 10/17 anonim ***** válasza:
75%

Iagazbol tinikorban okes a dolog

De felnott korban mar gaz

2019. nov. 15. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!