Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a "csajom", "csaj" szó tiszteletlen a nőkre nézve?
Figyelt kérdés
Én ezt férfiként kérdezem, érdekel a véleményetek, akár férfiak akár nők, de főleg nők, hogy ti mit gondoltok róla. Ráadásul a csajom szó nekem nagyon birtokló hangzású.2019. nov. 15. 18:33
11/17 anonim válasza:
Igen, egyik rövid távú kapcsilatnal rólam is igy beszelt neten a "volt pasim" amit véletlen lattam. A volt nőjet meg ugy hívta h volt párom. Rákérdeztem h mi ez? Azt mondta dehát azzal a nővel 10 évig élt együtt. Na innentől kezdve tudtam h en mennyibe nezzem őt. Amint lett jobb léptem.
12/17 anonim válasza:
A "csaj" szóval nincs semmi bajom, viszont komoly kapcsolatban a "csajom" szó nagyon furcsán hangzik. Biztos te sem szeretnéd, ha életed párja úgy mutatna be valakinek, hogy a "pasim".
13/17 anonim válasza:
Régen a fiatal lányokat becézték így......szerintem ílyen környezetben nem zavaró. Az eladó sorba került hölgyeket lánynak hívták mindaddig amíg nem kötötték be a fejüket vagyis nem házasodtak meg. Akik önálló életet éltek azokat pedig gyakran vénlánynak nevezték utalva a korára és arra hogy nem házas.
14/17 anonim válasza:
"13" vagyok
Asszonynak csak azokat a hölgyeket nevezték akik férjnél voltak.
15/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy mindig tiszteletlenség lenne emögött; inkább igénytelenség a saját szókincsükre/stílusukra nézve.
16/17 A legrosszindulatúbb válasza:
A magyar nyelv túlságosan "gátlásos". Nincs fix, konkrét meghatározás arra, hogy mit jelent, ha valaki "barátnő". Félreértés melegágya, hogy mit jelent egy barátnő, aki történetesen életed párja, vagy egy barátnő, aki "csak" egy női barát. Nézzetek körül, hogy a nemi szervekre sincsen egyértelmű, konkrét szavunk, mert az vagy túl obszcén (p#na, f#sz), vagy túl hivatalos (hüvely, pénisz). Nekünk, magyaroknak valahogy ezt a gátlásosságot kéne már levetkőznünk...
17/17 anonim válasza:
Szerintem nem az,az "asszonyozás" sokkal alpáribb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!