Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a belsojet szeretem de a külsejét nem de ha nemet mondok neki a kapcsolatra nem bánik szépen a szavakkal?
Figyelt kérdés
Tehat nem tiszteli a döntésem és mindennek elhord. De amúgy szeretem de nem tudom2022. jan. 3. 16:12
1/9 anonim válasza:
Atyaég... te nem tudod, mit akarsz, kit akarsz. Ő meg bunkó. Szép pár.
2/9 anonim válasza:
Mit tegyél? Menekülj minél messzebbre.
Semmi szerethető niincs a "belsőjén", csak azt hiszed most.
3/9 anonim válasza:
WOW, micsoda? Szereted a belsőjét, DE nem tisztel és szid, mint a bokrot. :D Ezek után el sem tudom képzelni, milyen külseje lehet, ha a belső terén ilyen "magasan" van a léc.
4/9 anonim válasza:
1# teljes mértékben igazat adok neked!!!
Halvány fingod sincs mit akarsz. Mi a bajod a külsejével?
És miért tetszik a belsoje?
Írd már le, hogy néz ki kívül-belül. Esküszöm kíváncsi lettem
5/9 anonim válasza:
Ha át tud változni vadállatba, mégis mit szeretsz a belsőjében? Azt, hogy legyezgeti az egódat? Ha csak azt, akkor engedd el sztem.
6/9 anonim válasza:
Azt nem írtad hány éves vagy.
Kíváncsi vagyok.
7/9 anonim válasza:
Férfi vagyok, hadd segítsek: nem szép a belsője, csak teszi a szépet, mert reméli, hogy be tudja verni a lompost. Ha kiderül, hogy nem fogja tudni beverni a lompost, akkor már fölösleges megjátszania magát, mert mi a francnak?
8/9 anonim válasza:
szepen kihasznalod az erzeseit, azt csodalkozol ha felboszul. ha nem akarsz dugni. akkor az a korrekt ha megszakitod vele a kapcsit
9/9 anonim válasza:
Tehát ha elutasítod, mindennek elhord. Fuh, jól kezdődik. Ha belemész egy ilyen kapcsolatba, amiből te kb nem nyersz semmit mert nem vonzódsz hozzá, akkor csak te fogsz rosszul járni. Ráadásul ki tudja hogy később ha nem egyezik a véleményetek valamiben akor is elhord majd mindennek? Így szoktak kezdődni a bántalmazó kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!