Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Girlll3 kérdése:
Ha egy férfi főz a párjának és kirakja facebookra a közös ebédet, akkor az már komoly kapcsolatra utal?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy szerelmes is? Nőknél gyakrabban látok ilyet, hogy rak ki képet... De pasik nem igen szoktak és pláne főzni nem.2021. nov. 10. 20:47
1/13 anonim válasza:
Nem hiszem hogy attól szerelmes valaki hogy a fb.re posztol.
2/13 anonim válasza:
Nálam a fb mit főztem, konkrétan az agyhalálra utal.
3/13 anonim válasza:
Nekem is főzött a párom. Nem volt idő fotózni, olyan isteni lett hogy azonnal nekiálltam😃
4/13 A kérdező kommentje:
1-es! Az igaz, csak arra gondoltam azért teszi, mert büszke a párjára és jó érzés együtt lenni.
2021. nov. 10. 21:33
6/13 anonim válasza:
Akkor az nem neked, hanem a FB-nak keszult. Exem volt ilyen, csak akkor volt figyelmes ha masok is lattak.
7/13 anonim válasza:
Lehet csak saját magát fényezi a kiposztolt képpel
8/13 anonim válasza:
Mindenesetre felvállal, ami nagyon jól tud esni. A felvállalás nagyon fontos egy kapcsolatban. Tudom, mert nekem még a kezemet se fogta meg mások előtt.
9/13 anonim válasza:
Aki szerelmes, az a vacsoda pillanatának él, rád figyel. Nem a telefonját bötyködi egyből. Büszkének lenni a főztjére, és felvállalni a kapcsolatot lehet, de mindezt megtehetné akkor is, ha nem szerelmes, csak világgá akarja kürtölni. Én semmiképp nem tartanám jelnek a vacsora fotóját. Esetleg vele próbálj meg mélyebben kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!