Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy férfi főz a párjának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Girlll3 kérdése:

Ha egy férfi főz a párjának és kirakja facebookra a közös ebédet, akkor az már komoly kapcsolatra utal?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy szerelmes is? Nőknél gyakrabban látok ilyet, hogy rak ki képet... De pasik nem igen szoktak és pláne főzni nem.

2021. nov. 10. 20:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
De, szoktak a pasik is főzni, hol élsz? Ja, bocs, a facebookon. Hát, az ilyeneknél ez magamutogatás, semmi köze a szerelemhez.
2021. nov. 11. 07:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Magamutogatásm de az is ovis szinten! Néééézééétek, ki tudok sütni két szelet húst... Tudok csinálni egy bolognait. Húúúú, aztaaaaa... na neeee! Komolyan?! Felnőtt létedre képes vagy összedobni egy kaját? Nem semmi!

Ezeket minek kiposztolni? Egyáltalán minek kiposztolni bármit is? Belőlem az undort váltják ki, mivel ezzel is csak nagyképűsködni akarnak, mutatván, hogy ők aztán mennyira többek mint mások. Én konkrétan magasról teszek bárki életére, nem vagyok rá kíváncsi, hogy az élet alap dolgait meg tudja csinálni.

Viszont ha valamit művészi szinten tud, na azt már elismerem. Vagy ha valami közérdekűt tesz. Az hogy az abszolút étlagos nőjével/pasijával hogy falják egymást, istenítve egymást, na az már részemről a "kutyát sem érdekli" kategória.

Egy szerencsétlen vacsora sem több ennél, ráadásul ez a privát szféra része.

2021. nov. 11. 10:24
 13/13 anonim ***** válasza:
szereti a figyelmet, azt jelenti.
2021. nov. 11. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!