Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok hány évesen kezdenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hány évesen kezdenek el vágyni komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Azok a lányok akik kicsapongó életet élnek mikor kezdenek vágyni normális fiúra?

Minden lány vágyik arra amúgy hogy megbízható kapcsolata legyen, meg előbb-utóbb férje?

2021. aug. 6. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:
37%

A kicsapongó életet élő nők akkor vágynak normálisra, amikor már:

-gyereket, családot szeretnének és elég volt azokból akik csak megdugják a testét és lelépnek, mert többre nem tartják.

-amikor megtapasztalják, hogy eddigi életformájuk egyre kevésbé folytatható az évek múlásával, mert a férfiak a fiatalabb lányokat választják egyre többször ő helyettük (20évesek 30évesekkel szemben... ).

-"addig jár a korsó a kútra" eset: traumát él meg a kicsapongó életmód miatt (megerőszakolják stb ... addig tolta ezt, amíg pórul nem járt jobban, hogy a végén azt mondja, elég)

-becsúszott egy terhesség, de apa nélkül maradt (vagy nem tudja ki az apja, vagy tudja, csak egy seggfejt választott, aki lelépett, mert ő nem akart volna családot, csak dugni akart)

Más opció per pill nem jut eszembe.

Ami meg a 2. kérdést illeti, nem minden lány akar kapcsolatot, előbb-utóbb férjet... mármint, a többségben lehet ilyen belső vágy, mert belül mindenki akar valakihez tartozni, de sokan félelemből elnyomják, mert olyan sok balf@sz férfi van. Félnek kapcsolódni, de szeretnének elfogadva, imádva lenni, meg minden egyebet megélni amit a szexuális élet során megkaphat az ember, csak közben félnek a csalódástól, pofára eséstől, az átbaszottságtól, ezért már alapból úgy állhat hozzá, hogy "én nem is akartam kapcsolatot, én is csak szexet akartam semmi többet, így hát engem nem is baszhatnak át, a fogamzásgátló amúgy is megvéd".

2021. aug. 6. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Mi lenne, ha nem kicsapongó lányokra utaznál? Vannak normálisak is, hahó. Nem korfüggő. Én világ életemben csakis normális kapcsolatokra vágytam, nem megdugatni magam a fél várossal.
2021. aug. 6. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:
És hol vannak ezek a normális lányok 2 es? Nem nagyon találok egyet sem. :D
2021. aug. 7. 09:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Biztos ott bujkálnak, ahol a normális pasik, mert én meg azt alig találok. :D
2021. aug. 7. 10:12
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
normális = zárkózott, szorong, kerüli a nők szemeit, nem igazán kezd bele kommunikálásba nőkkel .
2021. aug. 7. 10:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Az 1.-t aki lepontozta, az írjon bátran ellenvéleményt.

Mi más logikus magyarázat van még? Vagy a snowflake-ket megsértette? 😅

2021. aug. 7. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!