Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hány évesen kezdenek el vágyni komoly kapcsolatra?
Azok a lányok akik kicsapongó életet élnek mikor kezdenek vágyni normális fiúra?
Minden lány vágyik arra amúgy hogy megbízható kapcsolata legyen, meg előbb-utóbb férje?
A kicsapongó életet élő nők akkor vágynak normálisra, amikor már:
-gyereket, családot szeretnének és elég volt azokból akik csak megdugják a testét és lelépnek, mert többre nem tartják.
-amikor megtapasztalják, hogy eddigi életformájuk egyre kevésbé folytatható az évek múlásával, mert a férfiak a fiatalabb lányokat választják egyre többször ő helyettük (20évesek 30évesekkel szemben... ).
-"addig jár a korsó a kútra" eset: traumát él meg a kicsapongó életmód miatt (megerőszakolják stb ... addig tolta ezt, amíg pórul nem járt jobban, hogy a végén azt mondja, elég)
-becsúszott egy terhesség, de apa nélkül maradt (vagy nem tudja ki az apja, vagy tudja, csak egy seggfejt választott, aki lelépett, mert ő nem akart volna családot, csak dugni akart)
Más opció per pill nem jut eszembe.
Ami meg a 2. kérdést illeti, nem minden lány akar kapcsolatot, előbb-utóbb férjet... mármint, a többségben lehet ilyen belső vágy, mert belül mindenki akar valakihez tartozni, de sokan félelemből elnyomják, mert olyan sok balf@sz férfi van. Félnek kapcsolódni, de szeretnének elfogadva, imádva lenni, meg minden egyebet megélni amit a szexuális élet során megkaphat az ember, csak közben félnek a csalódástól, pofára eséstől, az átbaszottságtól, ezért már alapból úgy állhat hozzá, hogy "én nem is akartam kapcsolatot, én is csak szexet akartam semmi többet, így hát engem nem is baszhatnak át, a fogamzásgátló amúgy is megvéd".
Az 1.-t aki lepontozta, az írjon bátran ellenvéleményt.
Mi más logikus magyarázat van még? Vagy a snowflake-ket megsértette? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!