Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszébe juthatok még néha?
Nő vagyok, néhány hónapja csókolóztam egy házas férfival, majdnem lett szex is, de bűntudata lett, és visszatáncolt a családja miatt.
Aki férfiként volt már hasonló helyzetben, annak eszébe jutott a nő, akivel lehetett volna valami, de végül nem lett?
Te nem szegyelled magad?
Neked milyen erzed lenne, ha eleted szerelmet elveszi egy ribanx?
a kérdésre: igen, eszébe jut. én most találkozom a barátnőmmel, és ő sem független. semmi extra nincs ezzel, a legtöbben a házasságot vmi vérszerződésnek gondolják (tévesen). ha már nincs szex és intimitás sincs, (mert a feleség már nem látja szükségét, mert a gazdasági függés elég erős), akkor nyugodtan lehet másfele kalandozni, az nem megcsalás, a semmit nem lehet "megcsalni". nyilván nem fogja elhagyni a feleségét, mert az csövest csinál belőle anyagilag, lenullázva meg nem fogja magát a te jóindulatodra bízni.
#4: "életem szerelme", ez meg milyen románás sületlenség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!