Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Eszébe juthatok még néha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszébe juthatok még néha?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, néhány hónapja csókolóztam egy házas férfival, majdnem lett szex is, de bűntudata lett, és visszatáncolt a családja miatt.

Aki férfiként volt már hasonló helyzetben, annak eszébe jutott a nő, akivel lehetett volna valami, de végül nem lett?

2022. máj. 10. 02:51
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Szállj le a családos emberekről.
2022. máj. 10. 03:08
 2/7 anonim válasza:
9%
Én ott helyben levarttalak volna! Másra úgy sem vagy jó... :)
2022. máj. 10. 04:31
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
Szégyelld magad, vannak szingli férfiak.
2022. máj. 10. 06:58
 4/7 anonim ***** válasza:
27%

Te nem szegyelled magad?

Neked milyen erzed lenne, ha eleted szerelmet elveszi egy ribanx?

2022. máj. 10. 08:26
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
Meg jo hogy volt esze neki
2022. máj. 10. 08:27
 6/7 Mathus ***** válasza:
38%

a kérdésre: igen, eszébe jut. én most találkozom a barátnőmmel, és ő sem független. semmi extra nincs ezzel, a legtöbben a házasságot vmi vérszerződésnek gondolják (tévesen). ha már nincs szex és intimitás sincs, (mert a feleség már nem látja szükségét, mert a gazdasági függés elég erős), akkor nyugodtan lehet másfele kalandozni, az nem megcsalás, a semmit nem lehet "megcsalni". nyilván nem fogja elhagyni a feleségét, mert az csövest csinál belőle anyagilag, lenullázva meg nem fogja magát a te jóindulatodra bízni.

#4: "életem szerelme", ez meg milyen románás sületlenség?

2022. máj. 10. 08:42
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Dehogy jut eszébe, azóta már rég más punci érdekli.
2022. máj. 10. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!