Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a velemenyetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek egy ilyen norol?

Figyelt kérdés
30 eves vagyok es sikerult az eddigi legnagyobb legaljabb riherongyal osszetalalkoznom. Januarban kezdtunk randizgatni, majd lefekudtunk parszor, aztan mondta le a talalkozokat olyan indokokkal hogy faradt sokat dolgozik, vegen rakerdeztem hogy mi legyen tovabb mert valami nem jo, aztan beadta hogy engem tobbre tart mint hogy csak szexeljunk, es szeretne kozos programokat is velem. Talalkoztunk megint, megbeszeltuk hogy akkor tiszta lappal indulunk, majd elvittem ide oda, voltunk egyutt hotelbe, aztan megint eltunt, nem jelentkezett szavakban irt vissza, nem tett semmit a kapcsolater. En nagyon sok mindent tettem megprobaltam, folyamatosan olyan dolgokat mondott hogy most megy el a rokonaihoz mashova, neha talalkoztunk neha nem. Aztan kiderult a legnagyobb szemetseg, hogy valoszinuleg meg egy vagy tobb pasival fekszik ossze mellettem, es teljesen mindegy mit mennyit tettem erte semmit se ertekelt. Aztan tobb ismerostol megtudtam hogy le is huzza a ferfiakat es hulyit mindenkit. Szerintetek nincs az ilyennek valami lelki betegsege, akar egy gyerekorri trauma, akar egy hatalmas tores ami miatt szandekosan hulyit es porig akarja rombolni mas erzeseit?
2022. ápr. 30. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Hát ezekből a jelekből már rég levághattad volna, hogy más is bevágja neki 😆
2022. ápr. 30. 18:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Nyilvan persze, de mikor komolyan gondolja az ember akkor bizakodik..
2022. ápr. 30. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

Semmi baja. Egyszeruen csak nem fogtad meg. Nem te vagy a befutó.

Majd koppan ő is.

2022. ápr. 30. 18:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha nem fogja meg az ember a masikat akkor mit hadobal a tartos kapcsolatrol meg mit mondja hogy ilyen olyan jo velem meg johettem volna hamarabb stb. Egy normalis erzelmi intelligenciaval rendelkezo no nem csinal ilyet hanem akkor megmondja hogy hagyjuk mert nem mukodik. En ugy gondolom
2022. ápr. 30. 18:44
 5/10 anonim ***** válasza:
35%
De az erzelmek váltakoznak.
2022. ápr. 30. 19:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyik naprol a masikra? Akkor szemelyisegzavaros..
2022. ápr. 30. 19:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Es egyebkent nagy hire van hogy szemet is lehuzos es mellette rbanc sajnos....
2022. ápr. 30. 19:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Értem a sértettséget, jogos is.

Ugyanakkor nekem mindig nagyon visszataszítóak lesznek az olyan férfiak, akik elhordják a másikat mindennek.

2022. ápr. 30. 20:49
 9/10 anonim ***** válasza:
11%
Teljesen átlagos mai nő.
2022. ápr. 30. 20:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Akivel nem lehet normálisan együtt lenni, azt hanyagolni kell. Amúgy is. Ez nem rbancság kérdése.

Nekem volt egyszer olyan, hogy a nővel sosem lehetett találkozót összehozni, sose lehetett vele telefonon beszélni, alig mondott valamit magáról stb.

A végén még ő kért számon, amire fogtam letiltottam és azóta se hallottam róla. A vicces kapcsolatok valahogy nem érdekelnek.

2022. máj. 1. 04:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!