Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagyon úgy néz ki megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon úgy néz ki megcsal a fonokasszonnyal?

Figyelt kérdés

A férjem nagyon úgy néz ki osszeszurte a levelet a milf fonokasszonnyal. Tudni kell a nőről hogy korához képest jól néz ki és a férjével már nem is 1 szobában alszanak 30x év házasság után. Magyarul nincs dugva

Ki találta tegnap a fokok asszony hogy férjem menjen neki segíteni munka közbe az új lakásba valamiket pakolni. Hűtő, tv meg valami jön még. Persze férjem igent mondott.

De nekem gyanús a dolog.

Hogy buktassam le őket?

2022. ápr. 26. 13:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
odamész és meglesed
2022. ápr. 26. 13:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Címet se tudom...
2022. ápr. 26. 14:03
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
kövesd őket
2022. ápr. 26. 14:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem jelenti rögtön, hogy megcsal. Annyira csak nem hülye, hogy ennyire se próbálná leplezni. Mivel munkaidőben történt, ha megcsalna, akkor ezt az egészet nem mondta volna el neked, mivel úgyse tudnád meg. Valószínűbb, hogy azért nem mondott nemet, mert a főnökéről van szó, akivel nem árt jóban lenni és mivel munka helyett segített neki, így fizetést ugyanúgy kap érte, szóval ha belefért neki, érthető, hogy igent mondott rá. Az más kérdés, hogy főnökként nem az alkalmazottaimmal csináltatnék meg magánjellegű dolgokat, de ettől még nem jelenti, hogy viszonyuk lenne.
2022. ápr. 26. 14:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Lehet van benne valami, lehet nincs.

Őszintén neked kellene ismerni. Nem vagyok házas ember, de ha barátnőm van én is kaphatok bármilyen jó ajánlatot egyszerűen nem tudok élni vele. Egyrészt nem lenne szívem egy ilyet megtenni a párommal, még akkor se, ha már nem olyan vele együtt lenni. A másik, hogy még szingliként se mennék bele ilyenekbe. Ha nagyon csábító lenne az ajánlat, én nagyon ki lennék éhezve, na akkor talán. De úgy hogy párom van?? Soha.

2022. ápr. 26. 14:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mi néz ki úgy? Ha munkaidőben csinálja még csak meg sem említette volna, ha jelentősége lenne, úgysem derült volna ki.

Lehet, hogy a férjed olyanra mondott igent, ami nem kötelessége, de ez nem a szex, hanem az ingyen plusz munka. Inkább azon gondolkozz, hogy ez miért merült fel benned!

2022. ápr. 26. 14:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Páromat ismerve, tuti ő is segítene a pasid helyében, bármiféle hátsó szándék nélkül. Nem csak azért, mert ezzel jó pontot szerezhet a munkáltatójától, hanem mert ő ilyen segítőkész típus. Múltkor is rácsörgött egy kollégája este 8-kor, mert lerobbant a kocsija, és ő szó nélkül kocsiba pattant. (Igaz, ők vannak olyan baráti kapcsolatban, hogy érte elindul este is)

Persze ez nem jelent semmit, bármi lehet a pakliban, nem is tudok semmit a párodról. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem feltétlenül van cinkosság a háttérben Ugyanakkor a tény, hogy te eleve úgy gondolod, hogy tuti megcsal (nem azt írtad, hogy kideríteni mész, hanem egyenesen lebuktatni)

2022. ápr. 26. 14:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hm. Nekem volt egy kollegam aki nagyon kedves volt. Fura volt nekem. Kaptam rózsát szülinapomra. Néha egy kis csokit tett az asztalomra. Úgy voltam vele amíg nem kezdeményez rendben van a figyelmesség.A lényeg kis idő után megtudtam, hogy a cégnél minden női dolgozoval ugyanígy viselkedik. Altalanossagban az volt róla a vélemény, hogy egy szent ember. O is segített koltozesnel egy szingli kolleganonek. Kérdező nem kell mindjárt megcsalasra gondolni. Elmondta neked! Aki csalni akár az nem így csinálja. Bízzál már benne egy kicsit.
2022. ápr. 27. 07:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Remélem a főnökasszonyt petranak hívják...
2022. ápr. 27. 18:04
 10/11 A kérdező kommentje:
9es nem miért?? :o
2022. ápr. 28. 07:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!