Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok/nők, amikor megcsaltáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, amikor megcsaltátok a párod az miért volt?

Figyelt kérdés

Kevés volt a szex?

Elég volt se nem volt jó vagy a méret vagy más?

Vagy más ok?

Esetleg kaptatok támogatást is?

2022. ápr. 23. 07:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Beleszerettem egy férfibe fülig….:( emellett a férjemnek merevedési zavara volt én meg már ki készültem a folyamatos kudarctól
2022. ápr. 23. 08:01
 2/12 anonim ***** válasza:
16%
Kinőttem.
2022. ápr. 23. 08:19
 3/12 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy?
2022. ápr. 23. 08:23
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Leginkább azért csalnak meg valakit, mert megtetszik neki valaki más.
2022. ápr. 23. 08:24
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Miért számít az életkor? ! Nem életkor függő a megcsalás!
2022. ápr. 23. 08:49
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Sose csaltam meg csak azért mert megtetszett valaki.

Amikor mégis ilyet tettem, az azért volt, mert már másodjára viselkedett kétesen a hátam mögött és irogatott más csajnak meg hívta el kettesben talalkozni.. nekem meg ezt mind tagadta.

Úgy voltam vele, hogy ha ő ezt megcsinálta velem és a szemembe hazudott, holott a kapcsolatunk elején is hasonlóképp indított és egyértelműen el is mondtam akkor is, kértem, hogy legyen velem őszinte.. ezt már nem nyeltem le, és mivel több embernek is tetszem, ezek után már nem láttam értelmét, hogy akkor én miért ne találkozzak ugyanúgy kettesben vonzó férfival. Míg vele kedvesen elcsetelt, nekem ingerülten válaszolt egy sima kérdésre is, ha hozzászóltam.

És emiatt akárhogy is hangzik, soha nem volt és nincs is buntudatom. Ott valami megtört bennem az őszinteség és bizalom kapcsán végérvényesen. Ez van.

2022. ápr. 23. 09:01
 7/12 anonim ***** válasza:
78%

Ellaposodott a kapcsolatunk.

Próbáltam vele erről beszélni, tenni a dolgokért, ő meg nem érzékelte a problémát, ellenben a fejemhez tudott vágni bizonyos dolgokat.

Innentől nem érdekelt engem sem a dolog. Félreléptem pàrszor (nem a fa$z hiányzott, amit hisz szentül a többség, hanem a figyelem, a törődés, amit otthon nem kaptam meg), majd ezt elmondtam neki, és elköltöztem.

(Mikor írtam ki ezzel kapcsolatban kérdést, persze én voltam a mocskos, erkölcstelen büdös kurwa, de azóta ismerem az itteni átlag színvonalat, szóval meg se lep... 😏)

2022. ápr. 23. 09:17
 8/12 anonim ***** válasza:
41%

7: "nem a fa$z hiányzott, amit hisz szentül a többség, hanem a figyelem, a törődés, amit otthon nem kaptam meg"

De ezeket fa$z nélkül is meg lehet kapni, nem?

(Nem ítélkezek, mielőtt... csak érdekes amit írsz)

2022. ápr. 23. 09:37
 9/12 anonim ***** válasza:
62%

Elméletben meg, csak egyrészt nem életszerű, másrészt ha az ember önbizalma, önértékelése döglődik a szar kapcsolatban, abba a testiség is beletartozik.

Na, most pont ilyen irányban volt az exemnek egy megnyilvánulása, ami feltette a pontot az i-re, ez volt a végső löket a megcsalások felé.

2022. ápr. 23. 10:00
 10/12 anonim ***** válasza:
78%

2eve nem volt szex.

Elutam a folyamatos probalkozas a beszelgetest miazmast ezzel kapcsolatban.

Szoval valaszut ele allitottam vagy heti min 2 szex vagy megoldom mashogy. Meghuzta a valllat h nem erdekli.

Igy lett szeretom. Majd 1 ev mulva kidobtam. A szeretot is.

Most boldogan elem az eletem. Swingerezek ismerkedek szexelek es vegre jol erzem magam 🙂🥰

2022. ápr. 23. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!