Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiket megcsaltak! Ti miből kezdtétek sejteni, hogy megcsal a párotok?
Ovszerrel az öltönyben indult felvételizni fősulira.(gondolta menet kozben ha véletlenek adódnának)meg is jegyeztem neki(az öltönyét én mostam stb hogy te azt hitted hogy egy felvételi az gruppenszex lesz vagy mi?
Elszégyellte magát és ennyi.
Aztán megesett hogy diszkobol a haverokkal nem ért haza.(korabban soha nem maradt ki)
Meg haverok mondtak el ezt azt
Dugdosta a telefonját, miközben a büdös életben nem néztem bele.
Arra keltem hajnalban, hogy sms-t ír.
Hiányzott egy óvszer a dobozból, miután hazaért egy balatoni bulikáról.
Amikor megkérdeztem, akkor hisztizni kezdett.
Végül lebukott. Azért voltam türelmes, mert nem volt önbizalmam és azt hittem, én vagyok a hülye.
Kedves 3-as, aki a lány választ írta. Neked még életedben nem barátnőd, mégis mindig itt fröcsögsz a nőkre. Szedd össze magad.
Mi nem éltünk együtt ekkoriban, de fura volt, hogy esténként lelépett és mindig valami fura kamukat mondott.
Ezek után kezdtem el gyanakodni,de a pláne az egészben az volt, mikor megláttam hogy van egy másik instagram fiókja. Persze tagadta, csak utólag mondta el, hogy azon beszélgetett lányokkal, mert a másik instáján megláttak volna minket együtt.
Meg hát ezen kívül távolságtartóbb lett, nem keresett már annyit, nem akart találkozni. De ez nem a megcsalás miatt volt, hanem a kapcsolatunk megromlása miatt
Én pont egy cikket olvastam, ami arról szólt, hogy hogyan vedd észre ha megcsalnak, és írták benne hogy ha rakerdezel nala és lefagy az arca akkor az tuti jel, ebből fellelkesülve rögtön meg is kérdeztem és figyeltem az arcát. Lefagyott neki, később megneztem a telojat és kiderült, hogy a pár nappal azelőtti buliban smarolt egy lannyal. Persze lehet hogy csak bemagyaráztam magamnak, hogy fura volt az arckifejezese:/
Egy másik férfinél visszagondolva azok voltak az intő jelek, hogy nem mutatta meg a telojat soha, mint az előző sem, és hogy kevésbé figyelt rám: egyre sűrűbben felejtette el a talalkozoinkat, nem emlékezett dolgokra amiket mondtam neki, pedig elotte soha nem volt ilyenekre pelda
November óta a napi 3 kezdeményezés alábbhagyott, december végére havi egy lett belőle. Tegnap találtam egy szájfényt az ágya mellett, és egészen biztosan nem az enyém, az anyja sosem járt a lakásában, ráadásul minden erejével azt akarja bebizonyítani, hogy hülye vagyok, beteges, SŐT, én csalom meg és direkt raktam oda.
Majd elviharzott az anyjáékhoz lerejtette magát mindenhonnan és fellengzős pökhendi stílusban engem oktat ki.
Sajnos ismerem már annyira, hogy ez a szokásos menetrend a viselkedésében amikor valamiről hazudik.
Irt a csaj akivel egyutt volt.
Eleg hosszu es erdekes tortenet a mienk a joval-rosszal egyutt, leultunk megbeszeltuk. Adtam egy ujabb eselyt, ennek egy eve aztan majd kiderul jol dontottem e. Ennyi - 2. Esely nincs ha elbukik megint.
26/N
-Láttam, hogy a FB-n a Messenger nála csak bizonyos csinos nők számára volt onlinera állítva mindig. Amikor rákérdeztem az okára azt mondta nem tudta eddig, hogy belehet úgy állítani, hogy bizonyos személyeknek legyen online és nem ismeri őket.
-Amikor üzenetet írt/olvasott a Messenger ablakát gyorsan becsukta mindig, amikor felé közeledtem és nem mutatta meg és jelentéktelen beszélgetésnek mondta. Utólag kiderült ismerkedett.
-Sok időt töltött a számítógép/ telefon előtt egyedül, egyre kevesebb időt töltött velem.
-3-4 óra alatt tért vissza a heti bevásárlásról, amikor fél óra alatt megoldható és amikor kérdőre vontam veszekedett, hogy elfoglalt.
-Nem volt olyan figyelmes, mint a kapcsolat első részében.
-A böngészőelőzményekből láttam, hogy társkereső oldalt látogat. Letagadta.
-Később törölte az előzményeket a neten és a telefonján folyamatosan az összes üzenetet és hívást.
-Kevésbé érdekelte a szex, pedig eléggé aktív típus volt.
-Feltűnően kiöltözve parfümözve ment meglátogatni a "haverját..."
-Amikor elutaztam pár napra nem vette észre, hogy figyelem a vonat ablakból és láttam elsétál és a mobilját nyomogatva/nézegetve mosolygott.
-Kidobott blokkon láttam, hogy új drága alsónadrágokat és minőségi bort vett, pedig ő nem ivott bort.
-Hosszú szőke hajszálakat találtam a szoba szőnyegén. Amikor kérdőre vontam teljesen ártatlannak vallotta magát. Utólag kiderült, hogy ott járt a csaj.
-Bevitte a mosdóba a telefonját, hogy ne halljam a beszélgetést.
-Megkérdeztem, hogy biztos, hogy nem csal meg és nem jár mással a Duna partra? Gondolkozott a válaszon és odafigyelve, hogy mint mond mondta, hogy a Duna parton nem volt semmi lánnyal, ebben egész biztos lehetek. A kapcsolat végin kiderült, hogy nem a Duna partra, hanem máshová járt nőzni.
-Elment bulizni és az éjszaka közepén felhívott zavartan, hogy csak szerette volna megmondani, hogy minden rendben és jön, érezhető volt a lelkiismeret-furdalása. Máskor sose telefonált, ha később jött.
-Havonta jelentősebb összeg eltűnt a fizetéséből. Egy ideig arra gyanakodtam, hogy titokban gyerektartást fizet. Utólag kiderült, nőzik.
-Elkezdte borotválni a mellkasát és az intim részt, de már több napos borostaként nőtt rajta vissza a szőr amikor észrevettem. Utólag kiderült, hogy nő miatt történt.
-Amikor távol voltam és telefonról videochatben beszéltünk gépelt közben a számítógépen. A szemüvegéről tükröződve láttam, hogy a Messenger az és, hogy a szövegháttér lila színre van állítva. Amikor engem megismert, nekem is lilára állította a Messenger háttérszínt. Persze ő azt mondta, hogy a haverjának ír.
-Egyre gyakrabban tűnt el a nem létező haverjaihoz.
-Sokat kiabált, dührohamot kapott látszólag indok nélkül.
-Intim betegségeket kaptam tőle és rám fogta, hogy biztos én csalom meg, szűrésre pedig nem jött, mindig volt új kifogás.
-Felbontott csomag óvszert találtam a zsebébe. Azt mondta régről maradt, nem tudja, hogy került oda. De friss volt a szavatossága.
-Sex képeket találtam a közös számítógépen róla és a csajról. Régi képnek mondta, amire már nem is emlékezett. De a fájllétrehozási dátum friss volt és a kép is láthatóan friss volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!