Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttetek rá, hogy megcsaltak benneteket?
Tudom, hogy hülyén hangzik, de hazajött, aztán totál megkívántam.
Nem akart először lefeküdni velem, de aztán csak belement, de már akkor éreztem, hogy furcsa.
Amikor elkezdtem dugni, akkor meg totál éreztem, hogy itt valami nem stimmel, mert rohadt tág volt és nagyon durván nedves (máskor is támadtam már le, tetszik neki, gyorsan nedveskedik, de nem ennyire, látszott hogy ez már nem most kezdődött), szal gyanút fogtam, aztán kiderült, hogy valami irgalmatlanul nagyfarkú kollégája dugja.
Csak aznap nem tudták napközben találkozni, hanem meló végén zavartak le egy kört.
Az elsőről nem tudtam, két évvel később kottyintotta el egyik haverom, hogy nem igaz, hogy nem utálom a srácot meg a korábbi barátnőmet még annak ellenére sem, hogy többen látták őket smárolni, mikor még bőven jártunk. Igazából addigra már teljes mértékben leszartam, nem osztott, nem szorzott.
A második esetben már szex volt, azt azonnal tudtam. Tudtam, hogy találkozik valami netes ismerős csajjal, utána elmeséltettem vele még aznap, hogy mi volt, miket csináltak, és feltűnt, hogy kb. 2 óra kiesett a történetből. Zsigereimben tudtam, éreztem, hogy mi volt, de tagadott mindent. Addig-addig piszkáltam vele, míg végül bevallotta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!