Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan jöttetek rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttetek rá, hogy megcsaltak benneteket?

Figyelt kérdés
Esetek nagy részében a telefonban találtak volt a kulcs?
2022. márc. 7. 23:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Megéreztem.
2022. márc. 8. 00:36
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
El mondta aki meg kúrta a volt csajom
2022. márc. 8. 01:10
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Magánnyomozóval.
2022. márc. 8. 01:43
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Tízórait pakoltam a táskájába (neki és a gyerekeknek), amikor megláttam egy borítékot "Szerelmemnek" felirattal. Teljesen véletlen volt, egyáltalán nem gyanakodtam vagy kutakodtam és sosem feltételeztem volna.
2022. márc. 8. 05:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ismerőseimmel történt még régebben: a zsebében felejtette a gumi zacsiját, a a másiknál meg a csaj olyan erős síkosítót vett, hogy nem tudta lemosni a szagát, az asszony meg megérezte.
2022. márc. 8. 06:33
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Láttam
2022. márc. 8. 06:53
 7/16 anonim ***** válasza:
52%

Tudom, hogy hülyén hangzik, de hazajött, aztán totál megkívántam.

Nem akart először lefeküdni velem, de aztán csak belement, de már akkor éreztem, hogy furcsa.

Amikor elkezdtem dugni, akkor meg totál éreztem, hogy itt valami nem stimmel, mert rohadt tág volt és nagyon durván nedves (máskor is támadtam már le, tetszik neki, gyorsan nedveskedik, de nem ennyire, látszott hogy ez már nem most kezdődött), szal gyanút fogtam, aztán kiderült, hogy valami irgalmatlanul nagyfarkú kollégája dugja.

Csak aznap nem tudták napközben találkozni, hanem meló végén zavartak le egy kört.

2022. márc. 8. 08:31
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Telefonjában találtam pár sms-t (válaszok nem voltak a csajtól). Igazából konkrétum nem volt leírva (pl. annyira kívánlak, vagy csodás volt a múlt éjszaka), de az igen, hogy az akkori párom írta neki, hogy kint áll az esőben és vár rá. Gondolom nem a baráti társaságból írta egy barátnőjének. Ekkor még nem szakítottam (pedig kellett volna), nagy nehezen elnyomtam magamban, a többi dolog jóval később, szakítás után derült ki (az pedig közös barátok és szintén egy telefon közreműködésével). Igazából sosem bíztam benne, csak nem voltak konkrétumok és bizonyítékok (a telefonjába többször nem néztem bele, szakítás után vágtam a képébe, félig blöffként, hogy tudom, hogy megcsalt, mert láttam a telóját, erre elhallgatott, szóval nyilván telibe találtam - és ezt követően tálaltak ki nekem a közös barátok).
2022. márc. 8. 09:12
 9/16 Laylah ***** válasza:
95%

Az elsőről nem tudtam, két évvel később kottyintotta el egyik haverom, hogy nem igaz, hogy nem utálom a srácot meg a korábbi barátnőmet még annak ellenére sem, hogy többen látták őket smárolni, mikor még bőven jártunk. Igazából addigra már teljes mértékben leszartam, nem osztott, nem szorzott.

A második esetben már szex volt, azt azonnal tudtam. Tudtam, hogy találkozik valami netes ismerős csajjal, utána elmeséltettem vele még aznap, hogy mi volt, miket csináltak, és feltűnt, hogy kb. 2 óra kiesett a történetből. Zsigereimben tudtam, éreztem, hogy mi volt, de tagadott mindent. Addig-addig piszkáltam vele, míg végül bevallotta.

2022. márc. 8. 10:11
 10/16 anonim ***** válasza:
85%
Kolléganőm férje lépett félre. Az elsőnél még elnézte, fogadkozott a férj, soha többet. Aztán egyszercsak felhívta egy nő, hogy ő a szerető és most dobta a férjét, kéri vigyázzon rá. A pasi megint kimagyarázta magát. A harmadik kaland a második nővel történt ( kb 1 év szünet volt) itt egyszerűen túltolta a férj a szerepét otthon, egyre kedvesebb volt, figyelmes. 2-3 óra kiesések is voltak a napjaiban, a feleség pedig nyomozni kezdett.....
2022. márc. 12. 19:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!