Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan jöttetek rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttetek rá, hogy megcsaltak benneteket?

Figyelt kérdés
Esetek nagy részében a telefonban találtak volt a kulcs?
2022. márc. 7. 23:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%
Az egyik ismerősöm látta őket az utszán csókolózni.
2022. jún. 15. 18:23
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Lenémított és fejjel lefelé asztalra tett telefon, homályos történetek arról, hogy épp melyik haverhoz megy segíteni szerelni/festeni, megritkult együttlétek és furcsa viselkedés, valahányszor szóba hoztam egy bizonyos nőt a baráti társaságból. A nőnek egyébként férje és két gyereke volt, de rajtam kívül már mindenki tudta a baráti társaságból, mire rájöttem. Illetve, jóval előtte sejtettem, de nem akartam észre venni a nyilvánvaló jeleket.
2022. jún. 15. 20:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt valami fura megérzésem, mintha eltávolodtunk volna egymástól, aznap, amikor megcsalt. Nem tudtam hova tenni.

Két hétre rá bevallotta

2022. jún. 15. 20:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Fura viselkedés,telefonból egyébként.
2022. jún. 16. 11:06
 15/16 anonim ***** válasza:
"Cica" becenévvel volt illetve Messengeren az exe, ezt véletlenül láttam meg, mert mutatni akart képeket, amiket az apja küldött neki, és hát az alatta lévő beszélgetés vele volt. Ekkor még nagyon friss volt a kapcsolatunk. Rákérdeztem, azt mondta, ez az exe, néha beszélnek, de leszedi becenevet, meg hogy már többször leszedte de a csaj visszarakta mindig (kamu). Úgyhogy innentől kezdve nyitott szemmel jártam és csak a pillanatot vártam, amikor lebuktathatom. Ehhez kettesben kellett maradnom a telefonjával, amiben ott volt minden.
2023. dec. 22. 09:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Tejfölös volt a gatyája, miután a "haverjaival" bulizott egész éjjel 😂

Még arra sem vette a fáradságot hogy eltüntesse🤨

Természetesen már rég nem ő a párom..

2023. dec. 22. 20:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!