Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovább mit tegyek,kihez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább mit tegyek,kihez forduljak?

Figyelt kérdés

Ez a sztori gáz. Sőt még mindig nem hiszem el hogy velem történik. 3 hónapja megismerkedtem egy férfival. 29 éves vagyok, teljes átlagos lány. Ő 41 éves, elvált, egy olyan férfi akire fel néz egy nő. Udvarias, jóképű, jó test, vicces minden. Mint a filmekben,de komolyan. Össze jöttünk, azt hittem sokat tudok róla. Nagyon mély és őszinte kapcsolat alakult ki közöttünk. Vagyis én azt hittem. Tudtam hogy elvált és van egy kamasz gyereke. Nagyon sokat volt nálam. Nekem elég bonyolult a munkahelyem,ezért főleg esti műszakban vagyok. Ami azt jelenti, örülök hogy haza megyek a saját ágyamba és hab a tortán az volt, ha a ott volt velem. Talán 2-3 alkalommal voltam nála. Sokat voltunk wellnessezni, ha a szabad időnk engedte. Ő magas beosztású a rendőrségnél.

Pár hete elég furcsa volt és nem mondta el mi a probléma. Egyik nap az egyik munkatársam cserélt velem műszakot, így volt időm délután kicsit shoppingolni.

Tudtam hogy a párom dolgozik ,meg amúgy is örültem a kis szabadidőmnek. De ami az egyik üzletbe történt, mintha azóta nem is én lennék. Kéz a kézben láttam a párom a feleségével, onnan tudom hogy a felesége, mert mutatott képet róla. Annyira le fagytam hirtelen dühös csalódott és annyi minden érzelem volt bennem. Nem mentem oda ,kiszaladtam az üzletből. Nem akartam cirkuszt csinálni.

És még most jön a java. Nem szóltam neki erről. Jött rendesen egyik nap és ott szóvá tettem enki, személyesen nem telefonba. Le sem tagadta,csak könyörgött hogy maradjak vele. Azonnal elküldtem.nem akarok ilyenbe részt venni. Azóta keres ír hív zaklat. A munkahelyemre be jön, idegen számról hív. Eleinte csak idegesített, mondtam neki ha nem száll le rólam a feleségéhez megyek.mintha nem történt volna semmi..virágokat ajándékot küldött. Eltelt 2 hét és minden napra jutott valami. Nagyon zaklatott és tanácstalan voltam. De nem féltem tőle. Egyik nap 2 munkatársammal ebédeltem, 1 nő, 1 férfi. Azóta a férfit felkereste hogy szálljon le rólam. Wtf ...ott elegem lett, elmentem a lakásához a feleségéhez. Akkkr már féltem. És elmondtam neki mindent. Mi volt a reakció? Nem ez az első esett hogy megcsalja. Ő szerti a férjét, addig mig hozzá jár haza, nem zavarja. Azt hittem rossz filmben vagyok. Azt is tudta hogy én feljártam hozzájuk, olyankor a párom elküldte a feleségét az anyukájához. Annyira bizarr,mibe csöppentem? Azóta ugyanúgy zaklatt a párom,mondtam neki feljelentem.de csak röhög mert neki kapcsolatai vannak....mégis mit csinaljak? Kihez forduljak? Kinek szoljak????

2022. ápr. 9. 15:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
Egyedinek próbálod előadni, de ez csak az ezredik olyan kérdés, ahol a szerető rájön, hogy ő egy szerető, és a feleség a fő a megcsaló szemében és persze ezen durrogni kell, mert "micsoda dolog ez kérem!"
2022. ápr. 9. 15:42
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Én feljelenteném, de egy ügyvédet is felkérnék, hogy segítsen. Ez nagyon zaklatás! Szerezz és ments le minél több bizonyítékot! Mindennek legyen nyoma!!!
2022. ápr. 9. 15:42
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Rendőr, csak menj be a feletteséhez
2022. ápr. 9. 16:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ha a felesége ilyen birka, akkor alibit szolgáltatna a kedves férjnek. Még a kérdező lenne megvádolva zaklatással, de ne legyen igazam. Bizonyítékokat kellene felmutatnia a zaklatásról.
2022. ápr. 9. 16:12
 5/11 A kérdező kommentje:

#1 nekem egyedi. Sose voltam ilyen helyzetbe. És tényleg nem tudtam hogy házas. Miért hazudnák? Anonim az oldal, tehát ki is írhatnám, hogy tudtam És élveztem a helyzetet. De nem ez van. Nehogy én legyek már a hibás :(

#2 miből fogadjak ügyvédet? Meg hát mégis egy "magas beosztású". Félek, hogy nem járok sikerrel 😒

#3 nem merek be kavarni a munkahelyén, ki tudja milyen biszonyba vannak vagy nemnis tudom. Már kezdek félni tőle

#4 a felesége nagyon védi az biztos. Lehet fél tőle, nem tudom.

Bizonyítékot nem tudok gyűjteni, mert semmi nincs. Idegen számokról hív, ír. Semmi jele annak, hogy Ő az. Ajándékokat is ha küld név nélkül küldi. De tudom, hogy ő az. Semmi rosszat nem mond mondjuk, vagy fenyeget vagy ilyen. Csak nem száll le rólam

2022. ápr. 9. 18:04
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Mondd neki, hogy terhes vagy - rögtön lekopik
2022. ápr. 9. 18:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ezeket csinálja, akkor azért szerintem félni nem kell tőle. Nem veszed fel a telefont, letiltod a számát, nem olvasod el az üzeneteit, a virágokat, ajándékokat kidobod. TELJESEN ignoráld. Ha erre vmi új stratégiát választ, az már probléma lehet. De az is lehet, hogy lekopik.
2022. ápr. 9. 18:27
 8/11 anonim ***** válasza:
14%

Jajj ez a sztori olyan jó :D mikor a nyomi szerető pofára esik.

Én nem is értem mi volt ezzel a problémád. A feleség normálisan gondolkodik, te miért nem tudsz?

2022. ápr. 10. 05:12
 9/11 A kérdező kommentje:
#8 miért a "szerető" kapja az ívet? Szerinted tudtam az egészről? És mint mondtam, nem is érdekel a pasi ezek után. A feleség normálisan gondolkozik? Ez most komoly? Én nő létemre biztos nem azt látnám a legjobb megoldásnak, hogy szemet hunnyjak a férjem nő ügyei felett. Napközben máshova dugdosa, este meg belém? Hát jahh, tényleg normálisan dolog
2022. ápr. 10. 08:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mi a fura?

Voltal a ferfi lakasan, de nem tunt fel, hogy nem egyedul el?

Erosen ketlem, hogy arra az idore, mig ti toltatok egy menetet, a feleseg minden letezo noi cuccot eltuntetett a lakasbol.

2022. ápr. 10. 08:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!