Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mièrt csalta meg a párját?
Akár nő, akàr ffi
Hány èvesek voltatok? Miòta voltatok együtt?
Kiderült? Mi lett a kapcsolatokkal?
36,16, Nem. Semmi, vegetálunk.
Nem volt szex meg semmi.
N
21voltam. 1 év, abból az utolsó pár hónapban csaltam.
Megismerkedésünk előtt fél évvel szakítottam életem szerelmével. Senki nem érdekelt, és biztos voltam benne, hogy már soha nem is fog. Nem volt semmim, laknom se volt hol. Aztán jött ő, egy Adonisz. És azt hittem, végre minden jó lesz. De ugye, ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az általában nem is igaz. Kb.a 0.randin hozzá költöztem és úgy másfél órára bele is szerettem. Aztán az együttélés során kiderült, hogy egy idióta, amit minden nap bizonyított. Egyáltalán nem éreztem, hogy van párom, inkább csak azt, hogy egy idióta lakótársam. Elkezdtem lakást keresni és közben lélekben szingliként találkoztam valakivel. Az otthoni, idővel csak még kreténebb lett, aztán elköltöztem. Nagyjából ezzel egy időben dobtam az újat is, és végre valóban szingli lettem.
Mindenkit megnyugtatok, majdnem 20 éves sztori, azóta bőven megbűnhődtem😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!