Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki mièrt csalta meg a párját?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mièrt csalta meg a párját?

Figyelt kérdés

Akár nő, akàr ffi

Hány èvesek voltatok? Miòta voltatok együtt?

Kiderült? Mi lett a kapcsolatokkal?

2022. ápr. 9. 12:18
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

36,16, Nem. Semmi, vegetálunk.

Nem volt szex meg semmi.

N

2022. ápr. 9. 12:22
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
A legelső barátnőmmel volt, hogy megfordult a fejemben, de végül hagytam a dolgot. Volt egy lány, akinek hatalmas melle volt és gyönyörű fehér bőre. A barátnőmnek pedig kis mellei és latinos bőre. Ekkor jöttem rá, hogy én sokkal jobban vágyom a nagy mellű, északi lányokra, mint a latinosakra. Nagyon kívántam azt a lányt, de nem kezdeményeztem nála, pedig úgy éreztem, hogy viszonozta volna. Túl kedves volt velem, a barátnőm is messze volt, de mégsem. Akkor döntöttem el, hogy inkább olyan lányokkal szeretnék járni, akik olyanok külsőre, mint ez a lány. Ez megváltoztatta az ízlésemet. Azóta volt több északi barátnőm és sokkal jobban élveztem velük a szexet. Már nem is jönnek be a latinos lányok. Ahhoz, hogy megcsaljam a barátnőmet az kellett volna, hogy az a lány nagyon nyomuljon. Valszeg nem tudtam volna visszafogni magam, mert nagyon kívántam.
2022. ápr. 9. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Én soha nem csaltam meg a páromat, szerintem gerinctelen dolog. Ti se tegyétek
2022. ápr. 9. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

21voltam. 1 év, abból az utolsó pár hónapban csaltam.

Megismerkedésünk előtt fél évvel szakítottam életem szerelmével. Senki nem érdekelt, és biztos voltam benne, hogy már soha nem is fog. Nem volt semmim, laknom se volt hol. Aztán jött ő, egy Adonisz. És azt hittem, végre minden jó lesz. De ugye, ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az általában nem is igaz. Kb.a 0.randin hozzá költöztem és úgy másfél órára bele is szerettem. Aztán az együttélés során kiderült, hogy egy idióta, amit minden nap bizonyított. Egyáltalán nem éreztem, hogy van párom, inkább csak azt, hogy egy idióta lakótársam. Elkezdtem lakást keresni és közben lélekben szingliként találkoztam valakivel. Az otthoni, idővel csak még kreténebb lett, aztán elköltöztem. Nagyjából ezzel egy időben dobtam az újat is, és végre valóban szingli lettem.

Mindenkit megnyugtatok, majdnem 20 éves sztori, azóta bőven megbűnhődtem😂

2022. ápr. 9. 23:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Leszart és nem akart velem szexelni. Havi 1max 2 alkalom volt, találkozni se nagyon akart, viszont én szerelmes voltam belé.. de borzalmasan szeretet hiányos így én marha szakítás helyett félre keféltem egy ismerőssel akitől figyelmet kaptam, majd szakítottam vele (mármint az exel) de több mint fèl év után kibékültünk, na de minek. Onnantól jobb lett a kapcsolatunk, de kiderült, hogy végig hazudozott aztán olyannyira semmibe vett szintén, hogy ismét otthagytam. Akkor voltam 25körül. Most màr 32éves vagyok és boldog hűséges feleség egy olyan férfi mellett aki valóban szeret. Bánom, hogy az első felvonásba megcsaltam a szar exet, azonnal ott kellett volna hagyni, és nem még kibékülni vele. Annyi vígasztal, hogy egy gerinctelen patkány így 1:1.
2022. ápr. 10. 00:46
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Akkor 22 voltam, o 20, fel eve voltunk egyutt. Ahogy eljegyzett (hiba volt) elkezdett birtokolni, mindig tudni akarta mit csinalok, a barataimra is raszallt, nem volt egy perc nyugtom tole. Szabadulni akartam, sajnos a szakitas helyett lefekudtem egy akkori munkatarsammal. Par nappal kesobb elmondtam exemnek, o megbocsatott, de csak huztuk-vontuk a dolgot, vegul szakitottunk. Utana derult ki, hogy vegighazudta azt a par honapot mindenrol, amig egyutt voltunk..de tenyleg mindenrol, a csaladjarol, a baratairol stb. Aztan eleg pszichopata modon viselkedett, szoval ahogy az utolso is mondta, 1:1. Igazabol nem is miatta, hanem magam miatt banom az egeszet. Azota eltelt 4 ev, az utana kovetkezo paromat sem csaltam meg, a mostanival 2 eve vagyok, ot sem.
2022. ápr. 10. 21:08
 7/7 anonim válasza:
100%
Nemtudom mennyire szamit, 13 eves voltam es a baratom is. Egyebkent nagyon kis aranyosak voltunk, szerettuk egymast, de nem volt semmi olyan extra dolog kozottunk, csak smaroltunk stb. Volt egy masik fiu akivel beszelni kezdtem, egyszer talalkoztunk es tobbszor is megcsokolt. Nem tud rola azota sem. Szegyelltem magam, de amikor ez tortent mar eleg sokat veszekedtunk, ez nyilvan nem magyarazat erre es nem ad okot hogy megcsaljam.
2022. ápr. 17. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!