Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki miert csalta meg a parját?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki miert csalta meg a parját? Megbánta? Kiderült? Meddig tartott?

Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 16:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%

Zsarolás miatt vagyok csak vele.

Ő rám kényszeríti a monogámiát, miközben ha én is az lennék se szeretnék tőle semmit se.

Közben szerelmes lettem valakibe, akivel leírhatatlan magasságokat éltünk meg.

Egy évig tartott.

Kiderült, de már előtte vége lett.

Mióta vége, várom a lehetőségeket, hogy legyen más szeretőm.

2021. okt. 7. 16:53
 2/11 anonim ***** válasza:
36%

Miért vannak lepontozva a válaszok?

Igen vannak ilyen emberek akik megcsalják a párjukat.. pontozással nem segítünk rajtuk.

2021. okt. 7. 17:00
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
Nincs szex itthon. Pár hónapig tartott. Nem derült ki. Nem bántam meg. 38 n
2021. okt. 7. 17:03
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Én megbántam, mert csak 1 numera erejéig kellettem... Nem derült ki de azóta is gyötör a lelkiismeret...
2021. okt. 7. 17:05
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

Én, nem bántam meg, kiderült. (Tudott róla)

1-2 hónapig tartott. Érdekes mert azóta nincs bennem hogy megtenném újra, sőt.. soha többet.

2021. okt. 7. 17:10
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Ha a másikhoz nem is legalább magatokhoz lennétek tisztességesek :')
2021. okt. 7. 17:49
 7/11 anonim ***** válasza:
26%

Közöd?

2021. okt. 7. 18:19
 8/11 anonim ***** válasza:
26%
Még nem, de már eldöntöttem, hogy megteszem.
2021. okt. 7. 18:20
 9/11 anonim ***** válasza:
21%

6os zsa szülni.

Mindenki mást felpontoztam.

egyszer csaltam, előző kapcsolatban, nem derült ki, bár a kapcsolat elejétől fogva halott volt, de fiatal voltam és buta.

Nem bántam meg.

2021. okt. 7. 19:14
 10/11 anonim ***** válasza:
86%
Én érzelmi elhanyagolás miatt csaltam meg a férjem. Szex az van, de kb. ebben és a gyereknevelésben ki is merül a kapcsolatunk. Megbántam. Nem old meg semmit, nem érzem jobban magam, csak rosszabbul, mert most már 2 férfi miatt szenvedek, nem csak 1... Plusz a lelkiismeretfurdalás, mert bármilyen nemtörődöm is a férjem, nem rossz ember, nem ezt érdemli. Még nem derült ki, de el akarom mondani neki. Várom a megfelelő alkalmat és időt, már ha egyáltalán van ilyen. 28N
2021. okt. 7. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!