Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek újra a régi és zárjam ki ezt a férfit az életemből?
Férjnél vagyok, és elvagyunk kapcsolatban, de az tiszta, hogy vele akarom leélni az életemet, és majd gyereket is.
Nekem a férjem az első kapcsolatom, sosem jártam senkivel, vele is 21 évesen jöttem össze, olyan nagy vitáink sose voltak.
Immár 31 vagyok, és van egy férfi az munkahelyemen aki az első perctől fogva nagy hatással van rám (másfél éve dolgozok már itt), iszonyúan vonzódom hozzá. Szerencsére nem vagyunk kollégák így szinte csak a köszönés szintjén állunk még mindig. Már az elején láttam rajta, hogy én is tetszem neki, de tudja, hogy férjnél vagyok, és nem is próbálkozott sosem, még csak barátkozni sem, és én sem.
Viszont ez a szörnyű vonzalom nem múlik el, néha pedig tényleg csak annyi van, hogy néha köszönünk egymásnak,illetve néha nézzük egymást, de nem úgy, nem olyan flörtölősen, még véletlenül sem.
Az ő részéről nem tudom mi van, lehet semmi. De már nem bírom, és nem értem miért vonzódom hozzá még mindig ennyire. Van, hogy remegek a lábam is ha rám néz.
Ebből hogyan jöjjek ki? És vajon ő ebből mit vett észre?
Fújozas nme kell köszi, tudom, hogy undorító vagyok, azért is írtam ebbe a kategóriába, hogy aki nem csípi az ilyesmit, az gondolom itt nem olvasgat.
Szia!
Mintha én írtam volna. Maximálisan átérzem. Csak nálunk a munkatárs srác nagyon is ad jeleket, pedig ő is házas, de beleszerettem.
Soha nem tartottam szerencsésnek az első kapcsolattal házasodni. Nincs összehasonlítási alap, mindig ott marad a kétség, hogy milyen lehet mással?
Bizony létezik az a bizonyos kémia, és sajnos nem mindig a férj irányában.
Az 5-ös válaszoló jól mondja. Ne rúgd fel a házasságod!
Nagyon meg fogod bánni.
Én is voltam hasonló helyzetben mint az 5-ös, és majdnem mindent eldobtam a semmiért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!