Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakkal tényleg ilyen gyakran megtörténik, hogy annak ellenére, hogy párkapcsolatban vannak, más lány tetszik meg nekik?
"Persze nőknél is ugyanúgy jelen van ez"
Kimondtad a lényeget.
"viszont mint a nem képviselője, kijelenthetem, hogy léteznek olyan nők, mint magam is, akik nem próbálnak flörtölni pasikkal, amikor kapcsolatban vannak."
Pont úgy, ahogy a férfiak.
Azért az semmiképpen sem igaz, hogy minden férfi megcsalja a barátnőjét/feleségét.
Az reális, hogy (szinte) minden férfi megnézi a csinos nőket. Persze az intelligens férfi diszkréten, és abszolút tekintettel van a párjára, ha netán ő is jelen van.
A flörtölés a férfiak egy részének belefér párkapcsolatban, de tapasztalatom szerint a nők egy részének is. De általában nem a kapcsolat kezdeti, fülig szerelmes időszakában, hanem évek óta tartó együttélésben, netán 10-20 év házasság után.
Középkorú férfi vagyok, ha ez számít.
Mindenki tévedhet. Butaság mindenkit egy homogén masszaként kezelni..
Nők és férfiak között is van olyan aki jobban nézelődik kifelé. És férfiból is van olyan aki nem csal meg, nyilván..
Főleg hogy a hűség az néhányaknál nem a szerelem függvénye, hanem elsősorban egy saját maguknak állított értékrendszer mércéje, és avégett nem akarnak csalni. Ettől fogva pedig ok másképp fognak dönteni és próbálnak vagy szakítani vagy dűlőre jutni a kapcsolatban.
Aki csak a szerelemről teszi függővé a hűséget ( ami egy hormonális állapot, e s kiemelem hogy ÁLLAPOT) az hosszútávon nem is marad hűséges szerintem..
Én kapcsolatba mindig egyre szebbnek látom a csajt, a többit meg nem, de sajna ilyen érzelmes fasz vagyok.
23/f
Még annyit fűznék hozzá a hűség témához, hogy a szoros baráti/ismerősi kör, tehát akikkel a leggyakrabban van kapcsolatban valaki, az is erősen formálja a hűségről alkotott képét. Mert az emberek akik körülvesznek nap mint nap is hatnak ránk, erről is volt már pszichológiai kutatás, és van befolyása.
Tehát ha akik körülvesznek is csalják a párjukat, az idő után a mi értékrendünket is befolyásolja, mert ezt látjuk a környezetünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!