Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes vele összejönni ha külsőre nem igazán tetszik?
Vonzódom egy sráchoz de a külsőleg két dolog miatt sem az esetem. 1x találkoztunk eddig, valahogy még is vonzalmat érzek iránta hiába nem tetszik annyira. Mind a két dolgon lehetne változtatni ha bevállalná értem ha összejövünk. A haja hosszú ami nekem nem tetszik valamint pár kilót fogyhatna szerintem.
Tudom, tudom nálam jobbat érdemel ha ilyeneket gondolok róla..
Őszintén, folytassam vele az ismerkedést vagy ne húzzam az idejét?
Aaaa.
Egyszer volt egy fiu meloba, nem tetszett egyaltalan egy kis csicskanak gondoltam. Nem beszeltunk.
Aztan egyutt kezdtuk dolgozni, es mint egy csoda ahogy megkedveltem, ugy kezdett el megszepulni a szememben. Amikor mar szerelmes lettem allt mellettem reggel 6 kor, muszak elosztaskor, ra neztem uristen mondom ki ez a szepseg.....
En nem is hittem hogy ilyen letezik, de akit szeretsz az csak egyre szebb lesz a szemedben! :)
22L
Amikor először randiztam a (most már) férjemmel, én is úgy voltam, hogy vonzódtam, de külsőre nem tetszett. Úgy részleteiben igen (szép kék szem, szép szeme állása volt, meg a testfelépítése is tetszett, magas, jó kiállású). De pl. ő úgy öltözködött, mint 20 évvel régebben öltözködtek.
Járni kezdtünk, aztán szépen apránként kicseréltem/kicseréltük a ruhatárát. Megyünk pl. esküvőre, most akkor veszünk neki egy szép öltönyt (a régi ótvar helyett, de ezt nem tettem hozzá). És így sorban. Fodrászhoz gyakran elküldtem, fiatalosabb cuccokat vettem neki. Akkor ha úgy nézzük, ez is átváltoztatás, tehát ahogy írja itt valaki, elkezdtem "baszogatni". Na de a lényeg, hogy bejött.
Kérdező, ha vonzódsz hozzá, folytassátok.
Ha neked ennyit számít a külső, akkor szerintem hagyjad. Nem örülne ha azzal kezdenéd hogy vágja le a haját, és fogyjon le. Gondolom fordítva te se értékelnéd.
Ha pedig nem szólsz, akkor lehet neked lesz egyre kellemetlenebb vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!