Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek, ha az introvertált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha az introvertált barátom életében felbukkant egy lány “barát”?

Figyelt kérdés

Először is, remélem mindenkinek vidáman telik a mai napja:)

Ahogy a kérdés is szól, az introvertált barátom(20f) életében felbukkant egy (baromi szexi) lány barát(24l), ami azért is nagyon szokatlan számomra, mert a barátom elég introvertált, nem igazán szokott barátkozni, ismerkedni, főleg nem erős baráti kötelékeket kialakítani. Leszámítva a gyerekkori legjobb fiú barátját és engem, mivel 2 éve együtt vagyunk és alsó hangon imádjuk egymást, es imádunk egymással lenni. Eddig nekem kellett noszogatni, hogy menjen bulizni, ismerkedni, de sose akart elmenni. Azonban egy hete, egy egyetemi kötelező programon találkozott egy lánnyal, akivel elkezdtek beszélgetni, és azóta is minden nap chatelnek. Már a második nap barátjának nevezte ezt a lányt, és felemészt a féltékenység. Bár a lánynak is van párja, egyáltalan nem tetszik az a hangnem amiben beszélgetnek Messengeren. Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy tetszik a barátomnak ez a lány, mindent elsőkezben neki mesél el, állandóan nézi a telefonját, hogy írt e neki, és ha nem, szomoru lesz. Amikor elmondom neki ezeket az érzéseimet, olyan szövegekkel jön, hogy: “miért kellenék én neki”, “persze, biztos ilyen vézna pasik jönnek be neki”, “semmi esélyem nem lenne nála, még ha akarnám se” és “szerintem már vissza se fog írni, le fog épülni a beszelgetes” amik nyilván nem igazak egyébként, de ezekkel a kijelentésekkel nem is a mondandómra válaszol, és úgy tunik, hogy ezeket a dolgokat ő nagyon is bánná. A lány viselkedése pedig csak annyiból nem tetszik, hogy megpróbálja megtalálni a kapcsolatunk gyengébb részeit, pl.: “Megverne asszony, ha elmennél bulizni?lol” és a barátom írta neki, hogy éppen rendet rak velem a szobámban, és erre meg ezt írta a lány:“nagyon romantikus program a rendrakás xdddd” ezt persze ironikusan.

Mit gondoltok errol? Őszintén el sem tudom dönteni, hogy normális e ha ilyen hangnemben beszél két olyan ember, akik kapcsolatban vannak, és felek, hogy én látom teljesen rosszul a dolgokat. Köszi a válaszokat előre is, és hogy elolvastad!:)

2022. márc. 14. 15:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#10 szerintem egyszerűen csak hogy a lány kezdett vele beszelgetni, ő írt rá először és főleg, hogy idősebb

Soha nem gondoltam volna, hogy bánni fogom hogy csak 18 vagyok

2022. márc. 14. 17:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért bánod? Szerintem ennek semmi köze a korodhoz. Na meg persze az sem biztos, hogy nekünk van igazunk.

10-es voltam.

2022. márc. 14. 17:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem a te hibád, nyilván unalmas vagy már ennyi idő után.

Borzasztóan felvillanyozó tud lenni, amikor valakiben megvan az újdonság varázsa, jó, kiegyensúlyozott a kommunikáció vs. ott vagy te, aki éppen rendet rak a szobájában, nem akarok rosszhiszemű lenni, de esetlegesen néhány megjegyzés keretében, ami a kupleráj mértékére és magára a barátodra irányul. :D

Rendkívül érett személyiség kell hozzá, hogy valaki erre nemet mondjon, mert ez szinte lehetetlen. Éppen ez az, lehet, hogy kicsit be is pánikolt a pasid, hogy itt vagy már évek óta, olyan a kapcsolatotokat, amilyen (lehet, hogy teljesen jó amúgy, de nyilván vannak hullámvölgyek, mint pl most). És most észhez kapott, hogy ebben a langyos vízben lehet keveregni még ki tudja meddig vagy végre adódik valami felhőtlen.

Ez a kegyetlen, kőkemény igazság.

Mit tudsz tenni? Semmit. Ha féltékenykedsz, akkor teljesen az idegeire fogsz menni és azért fog legalább pár órára örömmel megszabadulni tőled. Ha meg nem, akkor meg azért szabad a pálya. Tudom, hogy nagyon sz*r, de ez megint csak az igazság. Hitegethettelek volna, de szerintem ez így hasznosabb.

2022. márc. 18. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!