Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem akar elengedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar elengedni?

Figyelt kérdés

4éve kezdődött. Házas férfi szeretőnek akart. Hosszútávú viszonyt akart. Szerelmes lett,szakított. Én csak szerettem ,nem akartam magamnak. Hónapokig csend. Aztán folyamatos mély és lelkizös beszélgetések,nagyon nagyon sokáig. Semmi más. Tragédia történt a családjában,kinyílt nekem,megmutatta lelkét. Testileg is közeledett felém. Amit hezitálva fogadtam,de részemről nem akartam.

Én a szakítás utáni években beszélgetésen kívül nem akartam mást,jó néha megfordult a fejemben,de elhesegettem. Ezt a beszélgetős szintet akartam tartani,tehát mai napig kötődik hozzám.

Kérdésem az lenne,miért jó ez neki,még mindig szeret? Ennyire nem tud elengedni? Kérdésem felé is irányult,de nincs válasz. Csak annyi,hogy 30évet nem akar veszni hagyni és amit elért a házasság alatt. Érzelmi részére nem válaszol.

Feleségről sosem beszél,de ez,hogy évek óta "vagyok neki",nem egy boldog,jól működő házasságról tanúskodik.

Külső szemmel,Ti,hogy látjátok?

2022. márc. 7. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

tipikusan az a helyzet, amiben mindenki csak szenved

vacak a házassága, na de ott a közös vagyon, gondolom gyerek, hitel, meg mit mondanának a szomszédok. Na meg a fő probléma: biztos rosszból bizonytalanba kéne váltani. 30 év megszokás sem mellékes.

Szóval jobbat akar magának, de nem mer lépni. Itt jössz te be a képbe, mint csábítás, elterelés. Mutatod, hogy milyen lehetne, de hát bizonytalan, mert bármikor leléphetsz. Nem mer lépni így.

A te részedről is rossz ez a helyzet. Kapod a nyakadba a lelki problémáit, amiről nem tudsz senkivel beszélni. Idővel ez terhes lesz.

A legjobbat akkor teszed, ha lezárod vele a kommunikációt. Döntse el mit akar az élettől; ha képes saját lábra állni, függetlenedni a feleségétől (minden téren), akkor keressen fel. Addig meg éled az életed, hátha jön egy jobb, tiszta lehetőség.

2022. márc. 7. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Tiszta szánalom. Ahelyett hogy válna picsog csak más nőknek.
2022. márc. 7. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi csak használja a kérdezőt, ha másért nem, csak lelki szemetesládának. Mivel a pasasnak 30 éves a házassága, ezért még a gyerekekre sem lehet ráfogni, hogy miattuk nem válik el, ugyanis azok a "gyerekek", már régen felnőttek lehetnek. Ez a pasi kb. 60 éves lehet. Ha el akart volna válni, és komolyan gondolná a kérdezővel a kapcsolatot, akkor már régen lépett volna. Ha a tragédiát a családjában nem tudja feldolgozni, nem tud elválni (nem akar), de lelkileg neki is rossz ez a helyzet, akkor pszichológushoz kellene fordulnia.
2022. márc. 7. 12:20
 4/4 A kérdező kommentje:

1-es válaszoló jól levezette az álláspontját,de a kettes,hármas is jól látja.

Amint látjátok,nem vagyok viszonyban vele,bőven elég volt a " múltban". Részemről,enyhe túlzással átalakult " barátságá"?!

50 éves a férfi,hármas válaszoló.

Igen,néha már terhes...egyes válaszoló.

Az,valahol én is szánalmasnak tartom...kettes válaszoló.

Összeségében,aki szenved az Ő,pedig biztos,hogy tudna változtatni,hogy saját magának jó legyen.

2022. márc. 7. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!