Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez is megcsalásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez is megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Nem voltunk már boldogok és nagyon kevésszer találkoztunk , engem bejelolt egy fiú a facebookon és rá írtam hogy ki ő honnan ismer, elkezdtunk beszélgetni átlagos dolgokról. Elmondtam az akkori barátomnak hogy megismertem egy aranyos fiút,ezt már furcsállotta, én a pillanattól nem is találkoztam se a régi se az új barátommal amikor találkozót beszéltünk meg ezzel az új fiúval én szakítottam az előző párommal és így találkoztam az ujjal.
2022. febr. 28. 07:26
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
86%

A helyzetnél màr csak az íràsod minősége komikusabb.

Megcsalàs, mert ismerkedtél. Amikor az igény megjelenik az újra, màsra, akkor kell szakítani.

2022. febr. 28. 07:34
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Ez a megcsalás határán táncol, ha úgy nézzük az, mert ismerkedtél mással.

Mindenesetre gyáva és gerinctelen dolog így rendezni a szakítást, hogy együtt vagy vele, amíg nem találsz mást.

2022. febr. 28. 07:44
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Az ég óvjon az ilyenektől, mint te. Na mindegy, semmi közöm hozzá. Nyilván papíron nem megcsalás, gyakorlatban meg hát.. nem egy egyenes útja a kapcsolatok rendezésének.
2022. febr. 28. 08:15
 4/11 A kérdező kommentje:

Vagy 2 hónapig nem találkoztunk az előző barátommal mondtam neki hogy megismertem egy aranyos fiút már az elején főleg hogy egyikkel sem találkoztam abban az időben mikor beszéltem az újjal...ráadásul baratilag kezdődött bárkivel beszélhettem volna igazából -_- és csak azután találkoztam az '

"Új" fiúval mikor már szakítottam az előzővel..

2022. febr. 28. 08:25
 5/11 A kérdező kommentje:
Azért ez semmivel nem rosszabb mintha az irodában össze ismerkedem mással kozben meg méga pasimmal vagyok aközben -_-
2022. febr. 28. 08:25
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Fogalmam sincs mit ír. Valaki le tudná fordítani?
2022. febr. 28. 08:28
 7/11 A kérdező kommentje:
Szóval én már előbb szakítottam az előzővel és csak azután jöttem össze a másikkal hónapokra rá addig nem is találkoztam vele szóval ez a kapcsolat sem volt "biztos " hogy össze jön
2022. febr. 28. 08:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Ha ennyire nem tudod megérteni el kellene menni orvoshoz. Ennyire élettelennek lenni hogy ne tudd kiolvasni valahogy hogy mit ír a másik már durva
2022. febr. 28. 08:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
8# Már megyek is. "Doktor úr, sajnos nem tudok szöveget értelmezni. Tudna segíteni valahogy?"
2022. febr. 28. 08:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem megcsalás, ezt liánozásnak hívják.
2022. febr. 28. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!