Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A flörtölés írásban megcsalásnak számít?
Hát, nem direkt megcsalás, de afelé tett lépés.
Amíg köztetek minden rendben lesz, addig nem lesz megcsalás. De ha jön egy hullámvölgy a kapcsolatotokban, akkor simán lehet, hogy a csaj ágyában fog kikötni.
Véleményem szerint a "megcsalás" az az állapot, amikor egy kapcsolat dinamikájába belép egy harmadik fél azon a bizonyos résen, ami kialakul. Tehát a RÉS a kérdés, nem pedig a megcsalás (ami már csak következmény)!!
Szemléltetném egy példával. Ok: Éhes vagy. Következmény: Eszel. Ok: rés van a pajzson. Következmény: flört, kufirc, miegymás.
Nálunk ugyan ez a szisztéma....beleolvastam a párom írásába és olyat olvastam amit esetleg nem kellett volna nekem.
flörtölt...nem dobtam ki az illetőt, de eztán ha nekem flörtölnek én is tudom h állok hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!