Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bókolás, flörtölés megcsalásnak számít nálatok?
NINCS se puszi, se mások ölébe ülés, meg nyakába mászás, csak egy-egy bókra, kedves szóra, esetleg enyhe flörtre gondolok.
Csók, tapi, vagy szex gondolata szóba se jöhet.
Így ez megcsalás a véleményetek szerint?
Nekem rosszúl esne ha a párom más nővel flörtölne, vagy bókolna neki.
Nem megcsalás, csak rosszul esik, ennyi.
Alapvetően nem, de azért nem mindegy, milyen gyakran, milyen stílusban, jelenlétemben-e. Nyilván egy kultúrált bókkal semmi gond nincs időnként. De rendszeresen a nyakára mászni valakire, hogy az egoját simogathasd, az azért sok. Ugyanez a helyzett a túlzott szexuális utalásokkal.
A flörtölést is lehet ártalmatlanul, nem megalázva a saját párodat művelni. Ezzel sincs gond, bár nálam már-már határeset azért. Nyilván ha párom mindigis ilyen volt, az más, mintha hirtelen kezdene el így viselkedni, akkor nem zavarna, hiszen összejöttem vele így is.
Nem biztos hogy jól esne ha a jelenlétemben túl kedves lenne más nőkkel. A flört nekem egy jel lenne hogy baj lehet a kapcsolatunkban.
De egy egy bókkal nincs baj.
Pl. Régi ismerősének megdicséri a haját vagy mondjuk valaki új szemüvegét. Ezek teljesen ártalmatlanok.
Ex képes volt olyan flörtbe kezdeni más nőkkel mintha ott se lettem volna. Na az gáz volt.
Viszont ez még nem megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!