Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél miért top bugyiledobós bók még a mai napig, ha más nő/nők felé helyezed?
Teljesen be tudnak zsongni, ha azt mondják nekik, hogy szebbek valakinél, még ha a legjobb barátnőjéről is van szó.
Nem szemétség ez?
# 3
Ez nem igaz! Ahogy a dal is mondja, "Van, aki szebb, és van, aki jobb, De olyan nincs, aki én vagyok". ;)
Egyébként megmondom miért: mert rengeteg pasinak (!) és nőnek is van önbizalomhiány a külsejével kapcsolatban, amiért kapják mindenhonnan az ingereket, milyen a tökéeltes nő/pasi( plakátok, reklámok, TV, instagram, és egyéb médiumok..)
Ez mind tudatalatt rombolja picit sokaknál az önképet.
Magamról tudok csak nyilatkozni:
A fenti jelző elég negatív, és egyből meg is van a véleményem arról, aki ilyet mond - az el is ásta magát. ;)
Olyan bókok viszont nagyon is jól esnek a mai napig, amikor szimplán idejöttek, hogy "ne haragudj, de nagoyn szép vagy", meg hasonlók. ( Nem tartom magam egyébként hú de szépnek). Olyan is volt, hogy a barátnőim közül hozzám jött oda 2 srác, elég vicces volt, mert a másik megvárta, míg befejeztem a sráccal a beszélgetést, majd monta, hogy igazából ő is hozzám jött, csak nem beszéltek össze, ki melyik lányhoz megy oda. :D (Mondtam, hogy nekem barátom van, de ők szinglik, de így sem ment oda hozzájuk)
Szerintem aki eleve nem tartja magát egyáltakán szépnek, annál működik a fenti, mert mondjuk akkor jól esik neki, hogy megláttál benne valamit, pedig a barátnője talán "szebb" is. Ezt tudom csak elképzelni. Engem pl hidegen hagy, mert úgy ahogy elégedett vagyok magammal, nem érdekel hogy szerinted meyikünk a szebb.
Én akkor is szeretni fogom magam (nem egoista módon), ha neked a barátnőm tetszik jobban.
De ez én vagyok, több 100 másik nő nevében nyilván nem nyilatkozhatok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!