Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Belefutottál már társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefutottál már társkeresőn ismerősbe, akiről tudtad, hogy házas vagy párkapcsolatban él?

Figyelt kérdés

Nekem van egy nagyon kellemetlen élményem ilyen téren, egy barátnőm párja (aki nem tudta, hogy én ki vagyok, én is csak fotókon láttam őt) rám írt egy társkereső oldalon és rögtön felismertem, mert ugyanazokkal a fotókkal ismerkedett, amik a közösségi oldalon voltak fent róla. Nem válaszoltam neki, napokig őrlődtem, hogy mit tegyek, végül jeleztem a lánynak, hogy a párja fent van az oldalon és ismerkedik. (Azóta is együtt vannak, gyerekük is született)

Veletek történt hasonló? Mi lett a vége? Szóltatok a "megcsalt" félnek?

2022. febr. 17. 11:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%

10

Mivan, csak nem te is egy hűtlen mocskos féreg vagy, aki félti a túrós faszát? Ja de

2022. febr. 17. 16:41
 12/17 anonim ***** válasza:
27%
#11 magatokba kellene néznetek mielőtt aljas bosszúhadjáratokba kezdtek
2022. febr. 17. 17:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Egy exem a viszonylag uj, közösségi oldalára is kitett képet rakta fel két társkeresőre is. Tehát innen tudható, hogy nem valami ezer éves, elfelejtett adatlaprol volt szó, frissen regisztrált.közben ott a csaja, kisgyereke.

Bár soká nem volt kiirva nekik, hogy kapcsolatban, most ki van. Szerintem lebukott és visszakozott.

Másik egy barátnöm pasija volt, aki nem ismert, rámirt társkeresön, de én látásbol tudtam, kinek a párja.

Szomorú és kiábrándito ez. De sosem szoltam bele, csak magamban megvolt a véleményem.

2022. febr. 17. 21:08
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
Ohh hogyne😂
2022. febr. 18. 15:20
 15/17 anonim ***** válasza:
86%

Bele persze 4 évig voltam Baddon.

Kepernyofoto. Már küldtem is a feleségnek, barátnőnek.

Mind megköszönte.

2022. febr. 19. 10:12
 16/17 anonim ***** válasza:
70%
Az a nyomorék, akinek otthon van a párja/házstársa, ő meg társkeresőzik és félreb*aszik mellette!
2022. febr. 19. 18:52
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több tucat olyan pasi írt már társkeresőn, meg amúgy is, akinek barátnője volt. Volt olyan, aki úgy akart velem videochatelni, hogy a csaja épp furdott. Volt olyan, aki úgy akart talizni, hogy az új nője vigyázott volna az előző kapcsolatából született gyerekére.l:D Soha nem küldtem el a nőnek ezeket az üzeneteket, szimplán leszartam az egészet. Amúgy engem is csaltak már meg, kb mindenki jár így életében, ilyen világot élünk..
2022. febr. 20. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!