Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefutottál már társkeresőn ismerősbe, akiről tudtad, hogy házas vagy párkapcsolatban él?
Nekem van egy nagyon kellemetlen élményem ilyen téren, egy barátnőm párja (aki nem tudta, hogy én ki vagyok, én is csak fotókon láttam őt) rám írt egy társkereső oldalon és rögtön felismertem, mert ugyanazokkal a fotókkal ismerkedett, amik a közösségi oldalon voltak fent róla. Nem válaszoltam neki, napokig őrlődtem, hogy mit tegyek, végül jeleztem a lánynak, hogy a párja fent van az oldalon és ismerkedik. (Azóta is együtt vannak, gyerekük is született)
Veletek történt hasonló? Mi lett a vége? Szóltatok a "megcsalt" félnek?
10
Mivan, csak nem te is egy hűtlen mocskos féreg vagy, aki félti a túrós faszát? Ja de
Volt. Egy exem a viszonylag uj, közösségi oldalára is kitett képet rakta fel két társkeresőre is. Tehát innen tudható, hogy nem valami ezer éves, elfelejtett adatlaprol volt szó, frissen regisztrált.közben ott a csaja, kisgyereke.
Bár soká nem volt kiirva nekik, hogy kapcsolatban, most ki van. Szerintem lebukott és visszakozott.
Másik egy barátnöm pasija volt, aki nem ismert, rámirt társkeresön, de én látásbol tudtam, kinek a párja.
Szomorú és kiábrándito ez. De sosem szoltam bele, csak magamban megvolt a véleményem.
Bele persze 4 évig voltam Baddon.
Kepernyofoto. Már küldtem is a feleségnek, barátnőnek.
Mind megköszönte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!