Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szeretem a feleségem?
Figyelt kérdés
Szeretem a feleségem! Nagyon szép nő, normál testalkattal, normál magassággal. (168cm)
Viszont én megőrülök az alacsony vékony nőkért. Igen, most kizárólag a szexre gondolok. Nem akarom megcsalni, de őszintén szenvedek.
Valami tanács?
2022. febr. 16. 06:12
2/14 anonim válasza:
Fordulj a családsegítő szolgálathoz! A szociális munkások majd adnak valamilyen ötletet erre a problémára.
Vagy hívd fel a lelkisegélyt, illetve írj nekik (116-123.)
De legcélravezetőbb mégis az lenne, ha beszélnél egyházi lelkigondozóval (pap vagy lelkész.) Akkor már egészen biztosan LELKIISMERETI kérdést fogsz megválaszolni magadnak.
Attól függ, milyen felekezethez tartozol?
3/14 anonim válasza:
Jaj szegény. Milyen rossz lehet neked😒
4/14 anonim válasza:
Mielőtt a feleséged lett eszedbe sem jutott ez az apró kis probléma ugye?
5/14 Noren1989 válasza:
Esetleg van lànyotok? Vagy fiatok, végülis lényegtelen 😂😅
6/14 anonim válasza:
Örülj neki, hogy lehet melletted valaki, basszus...
7/14 anonim válasza:
Verd ki rájuk online. Elmulik.
8/14 anonim válasza:
Attól szenvedsz, hogy nem csalhatod meg? De hiszen akkor nem is szereted igazán!
9/14 anonim válasza:
#8 baromsag.
kerdezo, te meg dugj felre, csak ki ne deruljon
10/14 anonim válasza:
állj fel egy sámlira amikor dugod, barom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!