Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vak az a feleség, aki évekig nem veszi észre, hogy hűtlen a férje? Ennyire nehéz lebukni?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt a férjemmel, akinek volt egy előző házassága, ami majdnem 20 évig tartott. A 20 év alatt folyamatosan csalta a volt feleségét, aki ebből nem vett észre semmit, akkor mentek szét, mikor lebukott. Én először hülyének néztem, amiért ennyi időn át nem tűnt fel neki (nagyon rossz volt egyébként a kapcsolatuk), de szöget ütött a fejemben, hogy mi van, ha én is pont olyan hülye vagyok, mint szegény ex feleség. :D ezen kívül más okom nincs bizalmatlannak lenni, nem jár el itthonról, kiegyensúlyozott, boldog a kapcsolatunk, a jelszavát minden eszközéhez tudom (bár nem nézegetem:/) úgy érzem nem titkolózik, rossz tapasztalatom nem volt vele eddig.2022. febr. 14. 14:02
11/15 anonim válasza:
És az asszony utólag megtudja, hogy borzalmasan rossz volt a kapcsolatuk. De ugyanez fordított felállásban is simán évekig folytatható, nem csak férfiak képesek ilyesmire.
12/15 anonim válasza:
Ha már nem szoros a kpacsolat, és úgy élnek hogy minél kevesebbszer látom,annál jobb,ott elképzelhető.Amúgy nem.Normális kapcsolatban egymás rezdüléseit is érzi a másik.
13/15 anonim válasza:
KETTES
Először is most nagyon csúnyát mondanék rád, de meggondoltam magam 😂 de az hogy lehet hogy semmit nem vett észre belőle? Ennyire profi vagy a megjátszásban?
Sosem maradt rajtad a másik nő illata ami lebuktatott volna?
Szexuális téren ugyanúgy bírtad tartank két helyen a frontot?
14/15 anonim válasza:
Kapcsolartartas csak telefonon. Aztán törlés. Kis hétvégi ház kerttel, ahol az illető sokat szokott tartózkodni, karbantartás, kertészkedés ürügyén. Mindkét fél nagy libidoval rendelkezik. Tehát kizart, hogy otthon a házastárs valamit is észrevegyen. Ez egy 5 és fél éves viszony volt. Már két éve vége. Nem derült ki és nem is fog.
15/15 anonim válasza:
Naná akár több éven keresztül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!