Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vak az a feleség, aki évekig nem veszi észre, hogy
hűtlen a férje? Ennyire nehéz lebukni?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt a férjemmel, akinek volt egy előző házassága, ami majdnem 20 évig tartott. A 20 év alatt folyamatosan csalta a volt feleségét, aki ebből nem vett észre semmit, akkor mentek szét, mikor lebukott. Én először hülyének néztem, amiért ennyi időn át nem tűnt fel neki (nagyon rossz volt egyébként a kapcsolatuk), de szöget ütött a fejemben, hogy mi van, ha én is pont olyan hülye vagyok, mint szegény ex feleség. :D ezen kívül más okom nincs bizalmatlannak lenni, nem jár el itthonról, kiegyensúlyozott, boldog a kapcsolatunk, a jelszavát minden eszközéhez tudom (bár nem nézegetem:/) úgy érzem nem titkolózik, rossz tapasztalatom nem volt vele eddig.
Nem hiszem hogy lenne jogod bárkit is hülyének nézni, miközben összejöttél valaki olyannal aki évekig hűtlen volt.
Persze hogy lehetséges hogy veled is ezt csinálja. Az ex feleséggel ellentétben te legalább tudhattad, hogy hajlamos ilyesmire.
2022. febr. 14. 14:06
2/15 anonim válasza:
Nos nem tudom....
Igazából nekem volt az exem mellett szeretőm 4 évig
Az sem derült ki soha
Egyáltalán nem vette észre
Pedig volt hogy úgy szaladtam ki a szeretőmhöz egy kis időre hogy ő mellettem aludt én meg kiosontam ,aztán szépen vissza bújtam mellé 😅🤣
Nem voltam szívbajos
Szóval ha ebből indulok ki vannak bőven olyan emberek akik nagyon jól csinálják a dolgokat és otthon nem vesznek észre semmit
2022. febr. 14. 14:07
3/15 A kérdező kommentje:
Azta :O
Na ettől féltem, hogy a pasik képesek ekkora színházat csinálni...
2022. febr. 14. 14:09
4/15 anonim válasza:
A feleség el volt foglalva a saját szeretőjével.
2022. febr. 14. 14:10
5/15 anonim válasza:
"nem jár el itthonról, kiegyensúlyozott, boldog a kapcsolatunk, a jelszavát minden eszközéhez tudom "
A kis Gizikét a könyvelésről a fénymásolóban így is meg tudja dugni.
2022. febr. 14. 14:12
6/15 A kérdező kommentje:
Meg hát...csak azért írtam, hogy okom nincs a gyanakvásra azon kívül, hogy tudom, hogy már megtette.
2022. febr. 14. 14:24
7/15 anonim válasza:
Kicsit későn jutott eszedbe ezen elgondolkodni. A hűtlenségre való hajlam az a jellemének a része. A jellem sosem változik meg. Neki ez a természetes a problémák megoldására. Ezt előtted is sok éven keresztül bizonyította. Értelmes ember nem szavaz bizalmat egy sorozatos csalónak, pláne úgy, hogy tud róla. A félrebszás az egy jó szórakozás az ilyeneknek. A tiltott gyümölcs mindig izgalmasabb lesz. Nincsen gyökeres megváltozás, csak a mesékben. Ideig-óráig tartó színészkedés viszont van. És sokan mesterien űzik, akad aki sokáig bírja, de egyszer már nem tud majd a kísértésnek ellenállni. Csak idő kérdése.
2022. febr. 14. 14:37
8/15 anonim válasza:
Szerintem ha valaki nem veszi észre,hogy évekig folyamat csalják ott nagy gáz van mindkét féllel, a kapcsolat már rég halott. Illetve rengeteg olyan van,hogy a feleség NEM akarja észrevenni,mindenki bolond aki próbálja rávilágítani.. Majd egyszer egyéb okok,érdekek miatt elválik tőle, legalább van mire kenni ilyenkor. Aki tényleg egy ilyet nem vesz észre azt nem is érdekli a másik. De ez csak személyes vélemény .
2022. febr. 14. 21:31
9/15 anonim válasza:
Másfél évig nem jöttem rá,holott minden jel mutatta. Így utólag. De annyira szerettem és bíztam benne.
2022. febr. 15. 17:10
10/15 anonim válasza:
Miért ne lehetne. Általában nem a vasárnapi ebédet meg a szentestét tölti a szeretővel. Ha nem 6-2-ig egy gép mellett állva dolgozik, sok mindent lehet csinálni az adott tárgyalás, felmérés, üzleti út stb. alatt. A családdal töltött időben meg mintaférj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!