Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy házas fiú ha szereti a feleségét, belemenne abba hogy lefekszik egy tini lánnyal, akit jó csajnak tart, ezzel megcsalva a feleségét, ha mindez soha nem derül ki?
Figyelt kérdés
Akár tőled is kérdezem. Ha ebbe a szituba lennél, belemennél vagy nem?2022. jan. 7. 13:16
A kérdező szavazást indított:
Szinte biztos, hogy belemenne
Lehet hogy lefeküdne a lánnyal, ha úgyse derül ki
Ha szereti a feleségét nem néz másra soha
60 szavazat
1/23 anonim válasza:
Már miért menne bele? Azért h az egód etetve legyen? Beszéld meg a nőjével ha van hozzá gerinced :D ja nem ahhoz nincs
2/23 anonim válasza:
Aki házas, az remélhetőleg férfi, nem fiú! Ha megcsalja a feleségét, akkor legalább legyen annyi maradék gerinc benne, hogy nem egy tinilányt használ ki.
Hány éves vagy? Te vagy a reménykedő tinilány?
3/23 anonim válasza:
Ez nem attól függ, hogy szereti-e vagy sem, hanem attól, hogy egy takonygerincű féreg-e vagy sem. Egy takonygerincű féreg is szeretheti a párját/feleségét/férjét, csak épp egy ilyen szeretete semmit sem ér.
4/23 anonim válasza:
Nincs feleségem így még könnyebben bele mennék.
5/23 anonim válasza:
Bele. Barátnőm van, de elmondtam neki, hogy én szívésen leélem az életem vele, de mellette valószínűleg félre fogok kúrni. Ahogy valószínőleg ő is. Ez van
6/23 anonim válasza:
Eleve aki házas, az jó eséllyel már nem fiú.
Amúgy akit szeretünk, annak nem hazudunk, szóval nem, ha szereti akkor nem akarja átbszni, akkor se ha nem derül ki.
7/23 anonim válasza:
A házas fiú kifejezés megmosolyogtatott. Egy házas fiú megcsalja a feleségét egy tinilánnyal. Tehát gyakorlatilag a fiatal srác egy idős nőt vett el, akit egy fiatal lánnyal csal. Csinálhatnának filmet belőle "Egy fuckboy krónikái" címmel. :)
8/23 anonim válasza:
Rengeteg 22-27 éves férfit ismerek, aki házas. Szerintem még fiúcskák. Fiatalok.
9/23 A kérdező kommentje:
Igen fiú, nem férfi:D Legalábbis kinek mi, szerintem nem nevezhető annyira férfinak ha ilyen fiatalos(26 lesz idén)🤷♀️
Az én korom most mindegy szerintem.
2022. jan. 7. 13:55
10/23 anonim válasza:
9-es Nagyon cuki vagy, de felejtsd el!
Ha szexelni akarsz, akkor tedd olyannal, akivel kölcsönösen szeretitek egymást. Ne egy házas pasas nyakába akard varrni magad, főleg, hogy még te is titkolni akarnád, hogy bármi történt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!