Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel ezt az ócska embert?
Az exem megütött a napokban mert nem adtam neki drogra penzt, 3honapja ismertem,nem tudtam róla. Elvonási tünetei lettek valószínűleg. Mint kiderült ő lopta el a pénztárcám is amiben volt sok pénz. Méghozzá más lánynak azt írta hogy szerelmes belé. Ez 2 nap leforgása alatt történt.Teljesen más embernek ismertem meg... Undorító.
Legszívesebben kettétaposnám. Fel lett jelentve testisértésért... Elismerte apámmak is. Hogy léteznek ilyen emberek?? Még el is sírta magát,hogy nem akart rosszat nekem. Nagyon nagy bennem a feszültség és harag.......
Nagyon sajnálom kérdező
De legalább megszabadultal tőle
Én gyereket is szültem egy drogosnak.
És nem,nem tudtam hogy drogos ,hülyeség h látod rajta. Én akkor jöttem rá mikor nekem is pénz tűnt el és drogot találtam nála.
Szerencsére 2 éve nem láttam.
Hozzáteszem iszonyatosan szégyellem magam hogy egy ilyen allja emberrel hittem össze,és hogy nem vettem észre hogy egy mocskos drogos
Utolsó voltam
"Hogy léteznek ilyen emberek??"
A drog vadállatot csinál az emberből, úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!