Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel ezt az ócska embert?
Az exem megütött a napokban mert nem adtam neki drogra penzt, 3honapja ismertem,nem tudtam róla. Elvonási tünetei lettek valószínűleg. Mint kiderült ő lopta el a pénztárcám is amiben volt sok pénz. Méghozzá más lánynak azt írta hogy szerelmes belé. Ez 2 nap leforgása alatt történt.Teljesen más embernek ismertem meg... Undorító.
Legszívesebben kettétaposnám. Fel lett jelentve testisértésért... Elismerte apámmak is. Hogy léteznek ilyen emberek?? Még el is sírta magát,hogy nem akart rosszat nekem. Nagyon nagy bennem a feszültség és harag.......
Uhh... Sajnálom! ☹️
Ez elég erős story. Próbáld meg minél többször kibeszélni, lefoglalni magad. Egy percig ne bánkódj egy ilyen patkány miatt.
És neked nem tűnt fel, hogy drogos... Seems legit.
Kevésbé durváktól nem kattan meg ennyire, a kemények (heroin, kristály stb.) meg látszanak, már ránézésre is.
A drogosok ilyen szemétládák egyébként. Szerintem százszor rosszabbak bárkinél.. Örülj, hogy neked csak 3 hónap jutott belőle mire rájöttél, hogy ki ő.
Tudom, hogy most nehéz feldolgozni ezt...
Aki szerint egy drogosról mindig ránézésre meg lehet állapítani, hogy drogos, az nem ismeri ezt a helyzetet.
Kérdező, nèzd a jó oldalát, viszonylag gyorsan kiderült a dolog. Gondold el, ha ez egy 2 éves kapcsolatban történik, ahol esetleg még ki is tartasz a párod mellett, amíg ő csak kihasznàl...
Vannak roncs emberek, meg kell szabadulni tőlük, neked sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!