Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elítélhető egy ember, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélhető egy ember, ha genetikailag hajlamos a megcsalásra?

Figyelt kérdés

"A Queenslandi Egyetem kutatói úgy találták, hogy a hűtlenség sokkal gyakoribb volt azoknál az embereknél, akiknek egy bizonyos típusú oxitocin és vazopresszin hormon receptor gén megtalálható a szervezetében. Tehát a megcsalásra a gének is hajlamosítanak."

Forrás: [link]

2022. jan. 29. 00:45
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
81%

29

Mindkettőnk telefonjaban nyomkovető app van! Látjuk egymást mindig. Mikor videkről ideköltöztem vidékről, sokszor eltévedtem, és igy megtalált, megtartottuk! Nincs semmi baj a házassagunkal, de ha ilyen törtenne, én nyilván ezt lépném... nekem ez nem fér bele.

2022. jan. 29. 07:32
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Azért az első, legfeljebb az első két kapcsolata után mindenki tudja magáról, hogy képes-e magán tartani az alsóneműt. Ha nem, ott a nyitott kapcsolat, vagy a szingli lét, esetleg az il, én is-is dolgok, mint a barátság extrákkal, vagy szexkapcsolat.

De, a legtöbben eleve tudják, hogy képtelenek lennének hosszú távon egy nővel lenni.

Maga a megcsalás egy folyamat, döntések sorozata. Nem az a baj, hogy másra is feláll, mert az szinte irányíthatatlan, hanem, ha a gondolatot tett követi. Mert az már akaratlagos. Elítéljük a pedofilt is, ha gyerekhez nyúl, pedig, ő épp úgy nem tehet róla a te elveid szerint.

Vagy a kleptománt, ha lop és lehetne még sorolni.

Amivel másnak akaratlagosan kárt okozol, akár érzelmi, akár testi, akár anyagi kárt, az bűn és elítélendő, mindegy milyen a genetikád. Mert tudatos és nem ösztönös döntés volt.

2022. jan. 29. 07:34
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezerszázalékig maximálisan elítélhető! Én is olyan szívesen, ösztönösen rúgnék fel embereket pl., mégsem teszem, mert elvileg egy tudatos lény vagyok, és tisztában vagyok a tetteim következményeivel.

Másrészt, az egészen biztos nincs senkinek a génjeiben, hogy egy mocskos áruló legyen, becsapja a párját, szerelmét. Ma nem a középkorban élünk, a párkapcsolati formák széles tárháza áll rendelkezésünkre a monogámiától kezdve a poliamorián át a teljes nyílt kapcsolatig, ahol mindenkinek mindent szabad, de lehet szexkapcsolatot is fenntartani, barátság extrákkalt, stb. Lehet gerincesnek lenni, és nem egy olyan csajjal összejönni, aki teljesen monogám, hanem keresni egy olyat, aki mellett mindenféle módon kiélheted a szexualitásodat. Na, ha nyílt lapokkal játszol, nem csapsz be senkit, akkor nem vagy elítélhető.

2022. jan. 29. 08:16
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha genetika, akkor nőkben ugyanilyen gyakran fordul elő. Nem?

Ebben az esetben a világ legtermészetesebb dolga, ha nem a férje a gyerek apja. Genetika, ez van, el kell fogadni. Ugye?

Másrészt meg kezelheted úgy, mint nemi orientációt, amit nem lehet elnyomni. Ebben az esetben két hűtlen álljon szépen össze, és legyenek nyitott kapcsolatban. Hűtlenként hűséget hazudni, átverni a másikat, összeházasodni, gyereket vállalni ugyanolyan aljas átverés, mint amikor valaki arra használja a másikat, hogy a homoszexualitását titkolja. Kirakatba kell a család, titokban meg azonos neművel etyepetye. Nők is élnek így, mielőtt valaki sarkítana.

Ilyen esetben teljesen jogos, mikor a társadalom elítéli azt, aki x év házasság és gyerek(ek) után vállalka fel, hogy meleg, és felrúg mindent. Az se vita tárgya, hogy például a gyereke életére ez mennyire negatív. Nos, hűtlenség esetén ugyanez miért nem érthető? Lassan ott tartunk, hogy az a hibás, akit megcsalnak, és teljesen elfogadható, ha valaki eldobja a családot, mert jött egy másik.

Azt a nézetet is érdemes átgondolni, hogy a megcsalt a fél ezek után még mindig felelős-e? Elvégre nem volt genetikai vizsgálat, amiből kiderül, hogy a párja hűtlen típus. Egyszerűen hazudott neki a másik a nemi orientációjáról. Az pedig ezek után egyértelmű, hogy ha lehozza a csillagokat, akkor is félre fog lépni a másik. Mert ez van a vérében!

Az a baj az ilyen elméletekkel, hogy sokan csak azt szemezgetik ki, ami nekik tetszik belőle.

2022. jan. 29. 08:30
 35/41 anonim ***** válasza:
0%
Királyak ezek a neten se bátor arcoskodások :D
2022. jan. 29. 10:32
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Kattant vagy báttya.
2022. jan. 29. 16:48
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kezdeményezni kellene a génvizsgálatot. Hogy aztán a házasság a 100%-nál is 100-abb legyen. Ne legyen benne egy izipici kockázat sem. Mindig tudjuk hol van a másik, kivel beszél. Ha éppen nőneművel akkor mit, miről? Hú de szép jövő elé néznénk.
2022. jan. 29. 20:14
 38/41 anonim ***** válasza:
72%
Ha a nőkön múlna minden férjben gps lenne a bőre alatt…
2022. jan. 29. 21:10
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

#4 akkor ha valaki hajlamos az agresszióra nem fog zavarni ha megver téged?

Mindenkinek saját dolga hogy mit tűr el és mit nem. A megcsalást nem sokan fogják.

2022. jan. 29. 23:10
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Hagytam elhatalmasodni magamon azokat a géneket amiktől negyed órája röhögök a kérdéseden. Isteni volt, nem bántam meg! Nem tehetek róla :)
2022. febr. 4. 22:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!