Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elítélhető egy ember, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélhető egy ember, ha genetikailag hajlamos a megcsalásra?

Figyelt kérdés

"A Queenslandi Egyetem kutatói úgy találták, hogy a hűtlenség sokkal gyakoribb volt azoknál az embereknél, akiknek egy bizonyos típusú oxitocin és vazopresszin hormon receptor gén megtalálható a szervezetében. Tehát a megcsalásra a gének is hajlamosítanak."

Forrás: [link]

2022. jan. 29. 00:45
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Kellene olyan feladatokat gyakorolni, hogy "a kesztyű az a kéznek, mint X a lábnak", mert sokan nem tudnak jó hasonlatokat felhozni példának.

A megcsalással az a baj, hogy előre tudod, hogy átversz valakit. Itt nem azzal van a baj, ha létezik ilyen gén, és benned megvan, hanem ha titkolod ezt annak ellenére, hogy tudod vagy sejted magadról, hogy megcsalós vagy.

A meleg példa azért nem jó, mert ott nincs átverés. Úgy lenne jó a hasonlat, hogy ha egy meleg/leszbikus ember, aki tudja, hogy meleg/leszbikus, direkt összejön egy ellenkező neművel, és a párkapcsolatban érthető módon nem úgy vesz részt, mintha hetero lenne.

Bizony, nem elítélendő, ha valakiben genetikailag megvan valami, de ez nem jelenti azt, hogy választani kell őt. Elfogadom a melegeket teljesen, de nekem hetero nőként se megcsalós férfi, se meleg férfi nem kellene kapcsolatra, mert azt akarom, hogy velem, és csak velem akarjon lenni a párom.

2022. jan. 29. 05:53
 22/41 anonim ***** válasza:
17%
Ez igaz kérdező. Valószínűleg én is ilyen vagyok. Engem ezért ne ítéljen el senki.
2022. jan. 29. 06:41
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Mindent a génekre fogni kb. olyan, mint régen mindent Isten akaratára fogni. Csak sok állat manapság nem a vallásban, hanem a tudományban látja ugyanazt az istent, hogy az mindenre választ adhat.
2022. jan. 29. 07:01
 24/41 anonim ***** válasza:
90%

Mit értünk "elitelés" alatt?

Mármint, ha a férjem félrekúrna, olyan szinten kisemmizném, tönkretennném, gyereket eltiltanám, hogy csak úgy csattanik! Leszarom, milyen indokból kúrt félre, az én értékrendbe valahogy nem fér bele, hogy egy huszoneves r*banc fontosabb volt neki, mint a saját családja!

Éß majd mondom, hogy "hát engem sem lehet elitélni, amiért kiforgatom mindeneből, elveszem a gyereket, mert a genetikám" ...

2022. jan. 29. 07:12
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Elítélhető, igen. Attól még, mert genetikailag hajlamosabb rá, mint mások, rengeteg döntés vezet ahhoz, hogy megcsalja a párját, ezzel a párjának fájdalmat okozva.

A melegeket abszolút értelmetlen volt idekeverned, attól még mert elítélek egy hűtlen embert, miért ítélnék el egy meleget? Azzal senkinek sem árt, sőt, boldoggá tehet egy másik meleg embert. A "hűtlen génűt" - már ha létezik ilyen - sem azért ítélem el, mert hűtlen génű, hanem azért,ha hűtlen volt.

2022. jan. 29. 07:14
 26/41 anonim ***** válasza:
95%
Nekem teljesen mindegy, miért hűtlen valaki. Gének ide vagy oda, nem lennék címeres bohóc, hogy otthon várjam a kedvenc főztjével, csak mert a gének miatt megy félre, netán csak arra fogja. Aztán még mossam is ki a ruháit, amiben máshoz ment farkat mártani? Ugyan már. Vicc. Persze a génjeit nem tudja senki, de felnőtt ember csak tisztában van azzal, mennyire hajtja a vére. Ha nagyon, nekem nem baj, csak akkor nem egymást keressük. Akkor olyan nőt keressen, akivel nyitott kapcsolatban lehetnek.
2022. jan. 29. 07:17
 27/41 anonim ***** válasza:
0%
#24 csak nehogy véletlen te legyél kisemmizve aztán pislákoljál a bíróságon, mert kiderül hogy anya komoly mentális zavarokban szenved. Ami folytán érthető a megcsalás…
2022. jan. 29. 07:18
 28/41 anonim ***** válasza:
0%
#24 ja aztán ugrik a gyerek is ;)
2022. jan. 29. 07:20
 29/41 anonim ***** válasza:
0%
Olyan is van, hogy viszony sosem derul ki. Ahol a feleseg kontrolalo ott a férj meg jobban vigyáz. Lehet aki megeskudne, hogy aztán az O férje... meg így meg úgy rugna ki, lehet pont az O férje megy félre nagy titokban.
2022. jan. 29. 07:28
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

27 28

Szerencsére általában a gyerek az anyához kerül elhelyezésre. Ugyanis, ha semmilyen nagy stikk nincs anyukával, és biztositani tudom a megfelelő hatteret, akkor nálam helyezik el! Márpedig, ha megcsalna a férjem, azon nyomban beadnám a válokerestetet, hogy én legyek a felperes!

Olyan apára nincs szukseg, aki félreb*sz!

2022. jan. 29. 07:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!